Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Chucky naplója


Dr Stupid [41945 AL], gazdája Chucky
2005. aug. 18. ezt elneolvasd

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/41945
2005. aug. 18. ezt elneolvasd

Hűűűű... ma kicsit beleolvasgattama régebbi bejegyzésekbe... több mint egy év alatt ennyi baromságot összeírkálni ide... ennél hülyébb lehetek én?
Közben folyamatosan lecsúasztama létrán... bele a bűnökkel teli gödörbe, nincs is kiút. Life ain't fair.
Már ott tartok,h egy menekültszáláson élek (ide jön minden vidéki kis barátom lakni, ha épp nincs más ;) ), én meg ha hideg esős az éjjel egy szociális konyhán egy kis énekelgetésért kapok nutellás kenyeret. Nem tellik el úgy nap,h ne nyúljak remegő kézzel a vízespohár után (néha megtréfálnak,s sört nyomnak a kezembe). Itt szeretném megjegyezni az áldodd jó szívű családot, akinek méltán járni fog majd az a kis tábla, amit egy részeg kőműves fog a fejére esett tégla hatására teljesen spontán a házuk falára felerősíteni a következő nagy tatarozáskor, emígyen:
" Ebben a házban evett nutellás kenyeret Pekker János (1986-2006), SM, aki bebizonyította, hogy ha világűr nem is, de az emberi hülyeség határtalan. Köszönjük neki."
Igen, igen, így születnek az élet névtelen hősei... amikor a "kis ember játsza a nagy élet rapszódiát".

Fura egy világ.
Szerettem volna cipőt venni. Kaptam is rá egy kis pénzt... nagy boldogan rohanok a legközelebbi turkálóba, amikor egy gonosz törpe elémáll,h jegyeket bérleteket. Majdnem nyakonrugtam nagy igyekezetemben, de galád módon ottmaradt. Kérdeztem,h hogyan juthatok tovább, a varázspapírom az öcsém dzsekijének zsebében maradt... mondta,h utazzak a villamos ütközőjén, akkor nem kell jegyet venni. Utánna meg is büntetett 6500 Ft-ra, mert nem szabad az ütközőn utazni, így még egy évig járhatok egy Volt-on és egy 1 nap Szigeten leamortizálódott másfél éves kis cipőmben. Köszönöm neki ezúton is.

Gyűlölöm az emberek nagyrészét.
Persze TE kivétel vagy.

Béke



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat