Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibor (KL) naplója


Kóbor-ló [87404 AL], gazdája Tibor (KL)
tizenhetedike

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/87404
tizenhetedike

Áldott decemberünk tiizenhetedik napján, mikor az emlékek drága fényéből kiemelkedve beírok naplómba, már besötétedett, égősor ég ablakomban, díszítve szobám Karácsonyra, előkészületként, s NOX-ot hallgatok, mely erősíti az emlékek világát, s szinte kényszerítve érzem magam leírni, hogy még mindig bánt, hogy se szó, se beszéd, hazugságok tömkelege mellett, engem, ahogy kell, leépítve elhagyott a nő, aki részese volt az életemnek 5 hónapig. S azóta hozzám se szól, csak közvetetten üzenget. Minden volt ott, amikor ő úgy döntött, hogy nincs tovább - gúnyolódás, lelki terror, amit csak el tudsz képzelni, s mindezt persze stílusosan csinálta, közvetetten, hogy nekem ne essen le, miért is érzem olyan szarul magam. Jobb is, hogy vége, mert ilyen embert nem tudok társamnak elképzelni, aki "hatalmas sziklákkal játszik, de a követ arrébb rúgja".
Szóval, áldott tizenhetedikén már ideje volna elfelejtenem ezeket a sérelmeket, amelyek engem akkor felkészületlenül értek, s melyek egy kéretlen, s meghökkentő jellemzést adnak az általam a múltban szeretett személyről.
De a NOX-ot szeretem! :o) Ez nagyon jó zenét játszik!!!!!!!! :o) Nagyon szép az énekesnő hangja, és szeretem változatos éneklőstílusát, hol lágy, finom, léleksímogató, mint egy séta Zsgyárban, hol pedig kemény és erőteljes, mint egy túra a Magas Tátrában. :o) Szeretem, s szeretet tölti be lényemet, még ha volt szerelmemmel találkoznék, s beszélnék hozzá, akkor is szeretetet árasztanék magamból, mert megérdemli! Csak az a módszer volt alpári, ahogyan "elintézett", de az effajta módszerek szerintem nem lehetnek túlságosan kívánatosak semmilyen életfeltételek között és semmilyen stílusban, mert mindenképpen meg akarnak fosztani valamitől, amihez addig kötődtünk, s ami addig a kézzelfogható nyugalmat jelentette számunkra.
No, vége, jön a kiskarácsony, s elmúlik végre! :o)
Bye-bye past, it's present, we'll find so much more present today than in the past.
Tibor



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat