Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibor (KL) naplója


Kóbor-ló [87404 AL], gazdája Tibor (KL)
2006-11-12 napló:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/87404
2006-11-12 napló:)

Bátyámmal beszéltem telefonon. Nem lakik velünk. Aszondja, még ennél is gyorsabb lesz a számítógépem, amikor rászánja magát, és megbuherálja. Nem szeretem a hekkelt szoftvereket.. De a tiszta gyári meg lehet, hogy megfigyelt. Hmm.
Most is elég gyors már a gépem, csak a Microsoft termékek nem futnak rajta. Szeretnék venni egy Microsoftot. És akkor hiba nélkül futna rajta a teveleltár, amit most nem tudok szerkeszteni, csak nézegetni, mert egy windows csere zajlott le a gépemen, és nem ismer fel valamit, vagy mittomén. Vegytiszta szoftvereim lesznek! :o) Alig várom már! :-) Tegnap nem néztem nagyon tvt, inkább gépeztem, amikor lehetett. Most volt a Mel Gibson és Danny Glover remekműsorozat negyedik része :-) de nem néztem meg, elfelejtettem. Nem baj, úgysem csípem Danny Glover magyar hangjának óbégatását annyira, hogy százegyedszer is megnézzem a filmet. :-)
Ám most lesz egy másik sorozat negyedik része is, méghozzá a Riválisok 4. része. Ennek a sorozatnak az első filmjét láttam, abban volt egy sor lelkizés, egy sor egyértelmű bunyó, és kevésbé egyértelmű küzdelem a tatamin. Ez a negyedik rész, ha jól sejtem, már nem erről szól, hanem valami bűnüldözésről - mintha egyszer már láttam volna. :-) Best of the Best - Without Warning, ez az eredeti címe és alcíme. :-) Most kezdődött, nézzük! :-) Jó szórakozást! :-)

Éfél előtt 10 kemény perccel 390 körülit hógolyózok. :o)
Ahogy haladok előre az időben, eredményem egyre jobb: 425-öt dobtam! :-)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat