Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibor (KL) naplója


Kóbor-ló [87404 AL], gazdája Tibor (KL)
2006-11-23 napló:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/87404
2006-11-23 napló:)

Kedves naplóm!
Jót vacsiztam ma, két szelet barnakenyeret valamiféle szendvicskrémmel. Mmmmmm, nagyon finom volt! :)Jól megkentem, vastagon :o)érezni akartam a krém ízét is és így éreztem is. Anyu ma főzőestet tartott, s még nincsenek itthon - apu elment érte, mert annyi edénnyel nehéz egy embernek tömegközlekedéssel hazajönnie.. de még nem értek haza, de nincs semmi baj, mert ilyenkor sokáig szoktak maradni, beszélgetnek a kereskedők, anyu továbbképez egy-két embert..
Velük lakom pillanatnyilag - apummal, és anyummal. :-) Szerintem jol megvagyunk. :)
Most ment a barátok közt a tvben - felvette a videó, mert szüleim is meg akarják nézni. Jó volt, jó okosságok voltak benne. És tényleg! :-) Ezért érdemes nézni egy százezer részes sorozatot - egy-két része biztosan jó! ;o)
Volt ez az "Én földem" című spanyol sorozat, aminek a magyarok más címet adtak, de az most nem jut eszembe - ha valaki tud spanyolul, kérem, mondja meg! Köszönöm! :o) Szóval annak a vége is érdekes volt. :-) Asszem, felgyorsult az idő benne, talán nem volt elég pénz az újabb száz epizódhoz? :-)) Az eredeti címe szó szerint fordítva "Az én földem" volt.
Milyen színnel írjam ezt a bejegyzést? Milyen szín jö most a sorozatban? Nem tudom, de nem baj - utólag lehet majd módosítani a színt is! :-)
Kellemes éjszakát! :-)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat