Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibor (KL) naplója


Kóbor-ló [87404 AL], gazdája Tibor (KL)
2006-11-28 napló - torna:)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/87404
2006-11-28 napló - torna:)

Helló, kedves naplóm!

Ma reggel hirtelen ötletből elmentem tornázni - kondizni - reggel nyolcra. Van egy ismerősöm, aki reggel hatra jár; volt már, hogy találkoztam vele akkor az edzőteremben, de mostanában leginkább csak felébredek hat órára - erre az időpontra nem tudok odaérni sehová, egyelőre.
Jót tornáztam, nem vittem túlzásba a súlyokat, de azért több gépen is gyakoroltam! :o) Ma derült számomra ki, hogy szálkásítás, amit végzek. Sokan járnak az edzőterembe, és a többiek, akik ott vannak pl futni is tudnak a futógépen, én gyaloglásra használom 4.5-5-5.5-ös sebességekkel. A gyaloglás nincs rám jó hatással, dehát, ez van, kicsit azt is kell gyakorolni, meg bemelegít, mert ha jól csinálod, az egész testedet megmozgatja - tehát ne úgy gyalogolj, mintha karót nyeltél volna, vagy mintha pap lennél - elnézést a papoktól, akik nem úgy járnak! -, hanem rázd a segged, mozogjon a csípőd és a vállaid is! :-) Ha lefeszített karokkal mész, elveszítheted egyensúlyodat!
Holnap is szeretnék menni kondizni - vettem egy tíz alkalmas bérletet! :) Lehet, alábecsültem magam! :oD Lehet, többször is el tudnék menni edzeni egy hónapban, bár, azért itthon is van ez-az, nem sok minden azért..! Na mindegy, legközelebb egy hónaposat veszek. Egész jól mentek a gyakorlatok! :o)
És még egy érdekesség: úgy néztem ki, mint a Mikulás - szakállam volt, najó, nem olyan hosszú!:) Holnap már szakáll nélkül jelenek meg a konditeremben, becsszó! :o)
Jóéjt!:o)
23:04



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat