Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibor (KL) naplója


Kóbor-ló [87404 AL], gazdája Tibor (KL)
2007-01-03 BÚÉK! :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/87404
2007-01-03 BÚÉK! :)

BÚÉK!!! :o)))

3. napja, hogy 2007-et írunk, békében eltelt tehát szilveszter napja és éjjele is. Sokan biztos jót buliztak nagy-nagy társaságokban; én is részese voltam egy nagy társaságnak - végigsétáltam a Váci utcán, oda-vissza, vettem egy közepes méretű trombitát, és fújtam ezerrel :o)))))) Nagyon sokan voltunk! petárdáztak, meg kis pálcikás rakétákat lőttek ki a tömeg közül, de azért nem volt olyan rossz - sőt, jóóó volt, jól éreztem magam, feloldódtam a tömegben :o) jót sétáltam egy rokonommal, aki szintén birtokolt egy dudát, de olyan hajóduda hangút :oD szóval néha még nekem is, meg neki is hangos volt, ahogy megszólaltatta kürtjét ;o) de hát ennyit kibírunk egyszer egy évben! Talán ismerőssel is találkoztam, de nem ismertem fel a helyszínen, csak utóbb, mintha ő lett volna.. gondolom, azért magyarok is voltak a Váci utcán! :o) Előtte voltam a Vörösmarty téren, ott valami görög-szerű zene ment, nagyon ütemes volt, és nagyon vidám - szóval élveztem azt is, de elég volt belőle kb 10 perc, fel akartam még fedezni a Váci utcát! :o)
Az éjfelet már itthon töltöttem családom körében, együtt hallgattuk meg a Himnuszt, aztán tvztünk, neteztem, beszélgettem netes ismerőseimmel, meg családon belül egymással.
Nagyim 31-én megsérült, rohanni kellett hozzá, pont, mikor el akartunk indulni, el akartak indulni szüleim ismerőseikhez. Így viszont mindannyian a mamához mentünk, de nagyobb volt az ijedség, mint maga a probléma! Azóta itt lakik, de ma már készülődik haza, szüleim meg ketten elmennek hétvégére valahová pihizni. :o) Mama meg barátnőjével vigyáztat magára, jóban vannak, persze, nekem is szólhat, ha valami nagyobb probléma van..., de ne legyen olyan!!!
Szilveszter éjjelét, így az évfordulót is itthon töltöttük.
Tök szeretem a Eurosportot, mert eddig klassz küzdelmek mentek rajta, most meg, napközben izé, síelés megy élőben, olyan jó dolog szerintem sportolónak, élsportolónak lenni! :o) Nagy versenykor érted szorít a közönség nagy része. :o) A Desperadonak van is egy dala erre: "Legyőzheted őt, előtted a hely, hát rázd le magad, bejön az a csel..":) ..és egyre jobban esik a hó a sípályákon, egyre biztonságosabb a síelés; tegnapelőtt még elég vizes volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat