Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Tibor (KL) naplója


Kóbor-ló [87404 AL], gazdája Tibor (KL)
2007-05-02 :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/87404
2007-05-02 :)

Április második felében 3 nagyszerű koncerten is voltam, remekül ki tudtam végre kapcsolódni! :o) Az elsőn egy tunéziai előadó játszott és magyarul, sajátos akcentussal kommentálta dalait - remek volt! Együttesben is, és csupán afrikai dobjaikkal is remek hangulatot tudtak kelteni a Néprajzi Múzeumban.
A második koncerten 3 együttes dalait is hallottam; fellépett egy powermetal csapat egy énekesnő vezényletével, a második ezen az estén egy magyar banda volt, akik a The raven's nest című lemezük dalait mutatták be - le a kalappal, azonnal, még a helyszínen megvettem a lemezüket!:) nagyon jók, alternatívnak mondanám - egy király szintit használnak, gitárosaik vannak, uigye egy dobosuk is van, és egy nagyon jól csengő hangú pasi énekesük, az együttesüket pedig Everwood-nak nevezték el. Király a zenéjük :o) Nekem nagyon tetszik.
Az aznap esti harmadik együttes a Jorn nevű volt, aki szinte elbújhat ezen magyar banda mellett! :o) Najó, inkább úgy írom, hogy más alstílusban játszanak hasonló szuper zenét, és hát, a mondanivalójuk az, ami kiemeli őket a metálzenekarok közük. Nagyon jók ők is!!!
Ma meg egy jót sétáltam munka után - jól telt a napom, mostanában jól telnek a napjaim. :o) Nagyon örülök ennek! :)
Ja, és április utolsó napján egy NOX koncertet hallgattam végig a tizenötödik sorból - nagyon jó zenét játszanak; koncert után vettem relikviákat :o)
Jó volt ez a hónap-vég! :o)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat