Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vica naplója


camelgirl [198897 AL], gazdája Vica
1 szar nap!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/198897
1 szar nap!

Ez egy elég szar nap volt!
Reggel bementem a suliba a bizimért meg az oklevelemért és összefutottam oszt.fővel és nem akart elengedni, álandóan beszélt hozzám az évzáróról(amin én nem voltam mert ballagáson voltam! Mindjárt ahoz is eljutok!) meg mindenről! Azán hazajöttem és nekiáltam tv-zni! Semmi nem volt ami érdekelt volna de nem volt jobb ötletem mit csináljak! Aztán feljöttem a tevére hátha itt van valaki, hát nem volt itt senki!(akit vártam volna!)
Anyámék Veszprémbe mentek én meg inkább kihagytam és megnéztem a Horrora akadva 3-at és végig nevettem! Aztán kimentem az udvarra és támadt 1 olyan érzésem, hogy fel kell jönnöm ide, mert itt van valaki! Hát feljöttem! És nem volt itt senki, de 1 levelet kaptam a hitvesemtől aki azt írta, hogy 1 hétig lefagyasztja a tevéjét! És most naplót írok! Igaz nem tudom mér senki sem olvassa!





Ja és a szombatra visszatérve:
A rokonom ballagása volt aki Balatonbozsokon lakik. Én elmentem hozzá már csütörtökön. Csütörtökön nem volt semmi érdekes. Pénteken elkisértem a Nórit( a rokonom akinek a ballagása volt) fodrászhoz. Na a szombat már zürösebb volt! Reggel hajnakli 4-kor nekiállt hangosan énekelni a szobaajtónk elött a Nóri tesója a Dani![ (A Nórival 1 szobában aludtunk![A HÜLYÉBBEK KEDVÉÉRT KÜLÖN ÁGYBAN!!!]) Mellesleg még le se csesztem érte a Danit!
Aztán reggel 7-re megint mentünk fodrászhoz. 9-re meg a ballagásra! Hát az valami csúcs volt! Csak 1 kis betekintés: ,,az elsősök kivonulnak és odaadják az ajándékokat" ez eddig oké. ,, az elsösök visszamennek" ,, A hetedikesek kivonulnak.." és így tovább!
Aztán mikor visszamentünk a házba megjöttek a rokonok és mi el lettünk felejtve! Szó szerint! Úgyhogy, mi megvigasztaltuk magunkat: Felmentünk a szobába 2 nagy pohár üdítővel meg 1 tálca sütivel és elkeztünk beszélgetni! Aki meg bejött hozzánk kicsik azt meg mind kidoptuk a szobából!


*


Na asszem ennyi elég is! sőt....! Még talán annyi, hogy a barátnömmel mentünk volna fagyizni amit holnapra halasztottunk!

Ez lett életem leghosszab naplóbejegyzése!!!!!!!



Csáó! Éva




U.I. legyetek rosszak!


Ja és ma van a hitvesem (Mr. Sólyom) szülinapja! Boldog szülinapot neki!!!!!!!!!!!


És van 1 tartozásom: gyereknapi túrára csapatot váltottam és áttáltam az:Izomcsigákhoz! Nyertünk is!
Majd erről holnap írok mára már sok lessz!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat