Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vica naplója


camelgirl [198897 AL], gazdája Vica
Verseny után verseny...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/198897
Verseny után verseny...

Hy!
Részvétem mindenkinek aki ma suliban volt, mert én nem ( valami értekezlet volt, suli meg nem). Gyakrabban kéne ilyet csinálni.. :D
Egész délelött ülök a gép elött, és várom, hogy valaki feltévedjen msn.-re ( ill. nem valaki, hanem akiket én várok, azok közül vki)
NAON GRATU ILDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
( Felvették az Első Istvánba!!!! [ az én barátnőm, és nem adom senkinek :D])
Úgy látszik mindenkinek összejön minden kivéve engem ( nem baj, örülök a többieknek [ és ez most nem a sulira vonatkozik, hanem úgy álltalánosan mindenre])
Szurkoljatok az Ildinek + nekem, mert kedden,versmondóra megyünk, szerdán is, mert katasztrófavédelmire megyünk, jah és április 5.-én is, mert egyészségügyi versenyre megyünkk. Jah meg vasárnap az Anitának, mert aerobic versenyre megy.
Az a sok verseny......
Jah és köszi Ildi a DÖ dicséretet, bár nem tettem érte semit, de azért köszike ( Csak tnő meg ne tudja, mert akkor szívsz te is meg én is)
Na én ,,meek" legalábbis a tc.-ről
Pussy Szia!






U.i. Jah és a Gergőnek is lesz valami versenye, de azt tuti ő nyeri! ( már megint, de csak így tovább :D:D:D)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat