Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vica naplója


camelgirl [198897 AL], gazdája Vica
Na ennyit erről!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/198897
Na ennyit erről!

Hát..a Múltkoz cseteltem egy kicsit egy rayman1 nevű tvével, és egy elég érdekes gyerek!
Hisz Istenben ami még oké, de neki minden csak Istenről szól. És ez nekem egy kicsit furcsa volt. Nem szólom le mert nem ismerem, de aki ezt a naplót olvassa az nézze meg az AL.-ját, érdekes lesz!
Más:
Holnap ügyelnem kell és nem akarok, elegem van a kis 3.-asokból akik marha nagynak képzelik magukat és jön a szöveg, hogy ők majd megvernek engem meg ilyesmi! Kicsit kezd uncsivá válni!
Ja és a diákönkormányzatnak le kellet adni, hogy az osztályunk milyen programokat szeretne idén, meg milyen felelősöket, és mi le is adtuk, csakhogy ezt osztályfőnöknek nem mondtuk meg, és amikor ma a hirdetésen bemondták, hogy csak mi adtuk le és oszt. főn megtudta kicsit kiakadt ránk, hogy mi mért nem szóltunk neki! Ami márcsak azért is érdekes mert mindig azért panaszkodik, hogy mért nem vagyuk egy kicsit önbállobbak, amikor meg azok vagyunk akkot meg meg van ránk sértődve! Úgyhogy én asszem ezzel be is fejeztem az osztálymunkámat, és kiváncsi leszek mit kezd nélkülünk( + az Ildi is befejezte) És mindig mi csináltunk mindenk a 7 év alatt, szóval most oldja meg ahogy akarja nem is érdekel!
Aztán meg lesz rinya hogy segítsünk mert egyedül nem boldogul az osztállyal! Na ennyit erről a tanárról!
Meg álandóan azzal fenyegetőzik, hogy nem megy velünk sehova kirándulni, közben eddig se mentünk sehova, csak egyszer a várvölgybe! Egyszer!
Bocsika a hosszú bejegyzésért, de mérges vagyok és inkább leírom mind földhözvágok egy poharat!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat