Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vica naplója


camelgirl [198897 AL], gazdája Vica
Ha anyuval hülyéskedünk.. :-D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/198897
Ha anyuval hülyéskedünk.. :-D

"Süsü, a sárkány tesói is Csernobilban születtek, ezért lettek 7 fejűek:D" By: Anyu

"A tanitó néni kérdezi az iskolában a gyerekeket: - Mi az, négy lába van, barna és az erdőben él? - Medve! - kiabálják a gyerekek. - Jó a gondolat - mondja a tanitó néni -, de lehetne őzike is! A tanító néni folytatja: - Mi az, zöld, fűben van és ugrik? - Béka! - kiabálják a gyerekek. - Jó a gondolat - mondja a tanító néni -, de lehetne szöcske is! Ekkor Jancsika megkérdezi a tanító nénit: - Mi az, amit a tanító néni a szájába vesz, akkor nagy és kemény, s mikor kiveszi, kicsi és puha? A tanító néni hatalmas pofont kever le Jancsikának, de az csak folytatja: - Jó a gondolat, de lehetne rágógumi is!"

"Villanyszerelő bemegy az intenzív osztályra, és elkiáltja magát: - Nagy levegő!! Bizti csere! "

"Asszony diktálja a végrendeletét: – Hamvasszanak el és poraimat szórják szét a McDonald’s parkolójában. – De miért?! – kérdezi a közjegyzô. – Biztos akarok lenni benne, hogy a gyerekeim minden vasárnap meglátogatnak."

"Kisfiú kérdezi az anyukáját: - Anyu, a mi családunkban miért hal meg mindenki olyan hirtelen? - .. Anyu? ANNNNNYUUUUU!"

"Tisztelt Kivánság műsor hétfőn a házában égett az anyósom. Neki kérném a Romantik együttes Szeretem a bőröd illatát című számot!"

"Egyszer Szabó úgy gondolja, elmegy a jósnőhöz! A jósnő egyszercsak így szól: - Te most hazamenet olyat teszel, ami több millió ember halálát okozza!! Szabó megijed és nagyon vigyázva megy a kocsiával haza! Egyszercsak egy kisfiú ugri ki elé, Szabó lefékez, és mondja a kisfiúnak: - Máskor sokkal jobban vigyázz!! Hogy hívnak??? - Adolf Hitlerke!"

"őt a gravitáció, nem az evolúció hozta le a fáról"

"- Halló a játékra jelentkeznék! - Nagyszerű!!! Lenne három kérdésem, felkészült? - Igen! - Szóval mi az: két keréken van és gurulni lehet vele? - Bicikli! - Nem rossz, de mi konkrétan a mountain-bike-ra gondoltunk... Második kérdés: négy kereke van, meg motorja is meg kormány, mi az? - Autó!
- Nem rossz, de mi konkrétan az Audira gondoltunk... Harmadik kérdés, de erre jó választ kell adnia: mi az, szárnya van, motorja, kerozinnal megy és repülni lehet vele? - Repülő! - Nem rossz, de mi konkrétan a Concorde-ra gondoltunk... Sajnos nem nyert, majd legközelebb!
Elnézést, ne haragudjon, lehet nekem is egy kérdésem? - Természetesen! - Mi az: utca sarkon áll és pénzért árulja magát? - Hát kurva! - Nem rossz, de én konkrétan az anyádra gondoltam... "

"Kisfiú pityereg a hentesüzlet előtt. Egy bácsi odalép hozzá: - Miért sírsz, fiacskám? - Anyukám leküldött vásárolni, de nem tudom, mit mondott. Azt, hogy Gyula, vegyél húsz deka csabait, vagy Csaba, vegyél húsz deka gyulait??? - Ez egyszerű, kisfiam! Hogy hívnak? - Pistike."

"A mama kioktatja kislányát: - Nem bánom, bemehettek a szobádba a fiúval, mi majd addig itt nézzük a tévét. De ha szemtelenkedni kezd veled, jelezd valahogy! - Jó, anyuci, de hogyan? - Figyelj nagyon... Ha meg akar csókolni, kiáltsd azt, hogy ribizli! Ha meg akarja fogni a melled, kiabálj, hogy alma! Ha lejjebb tévedne a keze, kiáltsd azt, hogy őszibarack! Bezárkóznak a fiatalok a másik szobába, a szülők pedig a hangot lehalkítva nézik a tévét. Egyszer csak elkezd a lány kiabálni: - Gyümölcssaláta...! Gyümölcssaláta...!"

"A halál kopogtat a székely ajtaján. Kijön a székely. - Székely, az életedért jöttem! A székely beszól a szobába: - Életem, téged keresnek!"

"A gyerekek a hátsó üléseken balesetet okozhatnak. A balesetek a hátsó üléseken gyerekeket okozhatnak."

"Kiskacsa úszik a tavon és sír. Odamegy hozzá a krokodil és megkérdi: - Miért sírsz kiskacsa? - Mert nem tudom ki vagyok és mi vagyok... - Ó, hát ez egyszerű: sárga csőr, sárga tollak, úszóhártya - kacsa vagy! - Szupi! Kacsa vagyok! - örül a kiskacsa. - És te mi vagy? - Találd ki! - monja a krokodil. - Hmm, hosszú farok, rövid lábak, nagy száj, bőrdzseki ... olasz vagy!? "

"A tanár matematikaórán megkérdi az osztálytól: - Ki tudná megmondani, hogy ha péntek reggel a buszról leszáll az utasok 5/9-ed része, akkor hány éves vagyok én? Józsika jelentkezik: - Tanár bácsi kérem, pontosan negyvenkettő. - Hogyan számoltad ki Józsika? - Hát van egy fivérem, huszonegy éves és fele ennyire hülye. "

"Kopogtatnak a mennyország ajtaján. Szent Péter kiszól: - Na, mi az? - Nem mi az, hanem ki az, fiacskám! Szent Péter elszörnyed: - Jesszus! Már megint egy tanárno~!"

"Két rendo~r találkozik. Az egyik tréfából megkérdi: - Mondd komám, hány gombócot tudsz megenni éhgyomorra? - Nyolcat. - Nem igaz, csak egyet, a többit már nem éhgyomorra eszed! A rendo~rnek nagyon tetszik a poén, ezért úgy dönt o~ is elmondja a barátainak az o~rszobán: - Mondd Pista, hány gombócot tudsz megenni éhgyomorra? - Hatot. - Ó, de kár, hogy nem nyolcat mondtál, tudtam volna egy jó viccet"

"Össze-vissza vert ember támolyog be az orvoshoz. A doki szörnyűlködve kérdi: - Magával meg mi történt, jóember? - Nekem jött egy hattyú! - Egy hattyú...??? - Utána elütött egy ufó! - Hmm, egy ufó... - Aztán meg megcsapott egy angyal! - Aha, értem. És utána? - Végül kikapcsolták a körhintát. "

"- Micike! Mi lenne... mi lenne, ha én most elvenném a szüzességét? - Jánoska... akkor maga egy... maga egy varázsló lenne!"




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat