Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vica naplója


camelgirl [198897 AL], gazdája Vica
Csak mert filmeket nézni jó :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/198897
Csak mert filmeket nézni jó :)

Csak mert filmeket nézni jó:

"Tudod mi a leghülyébb szó? Tojni. Azt, hogy tojni soha nem mondod ki nevetés nélkül. Olyan nincs. Tudod mi hülye szó még? Pudli. ...Alkothatnánk egy szólás-mondást. Például: Ez a pudli nem fog tojni." (Szívek szállodája)

"Az élet meggyötör, összetör és te sírsz és sokmindent kibírsz.
Ne hamis légy, valódi, és ígérd meg, nem fogok benned csalódni!" (New York-i bújócska)

"Lorelai: Szia Luke, hol vagy?
Luke: Kb. 10 percnyire a 'ha itt laknék már főbe lőttem volna magam'-tól." (Szívek szállodája)

",,Kiderült, hogy az vagy, akinek gondoltalak. Én sohasem játszottam meg magam, végig őszinte voltam. Végül mégis engem aláztak meg. Csak, hogy tudd elmondom, hogy tudom mi az, attól félni, hogy megmutasd önmagad. ÉN féltem, de már nem félek. Nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások, mert hiszek önmagamban...és tudom, hogy minden rendbe jön. Bár nekem nincs családóm, se munkám, se pénzem tandíjra...mégis téged sajnállak. Tudom, hogy a srác aki az e-mail-eket írta ott van benned...de nem várhatok rá...mert rád várni olyan, mint esőre várni aszályban...hasztalan és időrabló." (Los Angeles-i tündérmese)

"A pletyka kikapcsolódás csupán. Meggondolatlan fecsegés, amit udvarias valótlanságok szőnek át. Rosszmájú spekuláció, ami nem is olyan udvarias tényeken alapul. Hogy is védhetnénk meg magunkat az efféle haszontalan pletyka mérges fullánkjaitól?! Legjobb, ha egyszerűen igazat mondunk és megvárjuk, míg az emberek elkezdenek másról pletykálni." (Született feleségek)

"Néha, megáll egy pillanatra az idő... egy-egy jelenet... úgy marad meg bennünk... mint egy kimerevített kép, elhalkuló hangok, lelassult mozdulatok... semmi sem változik, aztán elmúlik a pillanat." (Tuti gimi)

"Álom és ébrenlét közt, ismered azt a helyet? Amikor még emlékszel rá, hogy mit álmondtál. Hát én ott foglak mindig szeretni..." (Hook)

„Tudom milyen ha az ember olyan kicsinek és jelentéktelennek érzi magát amennyire csak lehet,és hogy ez hogy tud fájni belül olyan helyeken amikről nem is tudsz..és mindegy hány pohár chardonney iszol meg a barátnőiddel.Az ágyban minden éjjel aprólékosan végig gondolod hogy mit rontottál el vagy hogyan hihetted egyetlen percre is hogy boldog vagy,hogyan érthetted félre a dolgot,és néha még meg is győzöd magad arrólhogy észhez tér és becsönget hozzád és ezek után bármennyire is sokáig tartott...tovább lépsz....” (Holiday)

legmélyebb félelmünk nem az, hogy elégedetlenek leszünk. A legmélyebb félelmünk, hogy végtelenül erősek vagyunk. Ez nekünk a fény, nem pedig sötétség, ami legjobban megrémít minket. Ha kicsinyes vagy, az nem szolgálja a világot. Erről nem tud senki, ezért a környezeted nem lesz bizonytalan. Ragyognunk kell, mint a gyerekeknek. Ez nem csak néhányunkban, mindenkiben ott van. És ha ezt a ragyogást szabadjára engedjük, tudat alatt másokra is hatunk, hogy ezt tegyék. Ahogyan megszabadulunk félelmeinktől, a jelenlétünk magától felszabadít másokat.” (Carter edző)

"Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot" (Los Angeles-i tündérmese )

"Mi az mi emberré teszi az embert - egy barátom kérdezte egykor - talán a származása, hogy hova születik, én nem hinném. A döntései teszik emberré, nem az számít, hogyan kezdi az életet, hanem az milyen befejezést választ!" (Hellboy-Pokolfajzat)

"Minden este elalvás előtt hazudunk magunknak és várjuk a reggelt amikor naivan azt hisszük, hogy minden valóra vált." (Született feleségek)

"-Gyűlöllek!
-A szeretet ellentéte nem a gyűlölet, hanem a közöny. És ha gyűlölsz, akkor még számítok neked, még kötődünk egymáshoz..." (Született feleségek)

"A társadalom hazug és csavaros logikával megpróbál magába szívni és megváltoztatni mindenkit, akinek a viselkedése eltér a nagyátlagétól." (Edison)

„Öt perced van hogy elmerülj a csodás boldogtalanságban öleld
magadhoz, élvezd ki, engedd el... és menj tovább!” (Elizabethtown)

„Bátrabb vagy, mint hiszed, erősebb, mint sejted és okosabb, mint véled!” (Micimackó visszatér)

„Lelki társ- Két kis szavacska. És egy nagy gondolat. Azt jelenti; hinni abban, hogy valahol valaki aki őrzi a kulcsot a szívünkhöz és álmaink házához. Csak az a dolgunk, hogy megtaláljuk. Hol van hát ez az ember? És ha szeretünk valakit, de nem működik a dolog, akkor az azt jelenti, hogy az illető nem a lelki társunk?” (Szex és New York)

„A serdülőkor egy időszak. Több éves dac azonban már életforma.” (Szex és New York)

"Bűvös sárkány vagy? Paff a neved? Mert esküszöm, hogy Álomország tengerpartján élsz!" (Diszkópatkányok)




















Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat