Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


TrancsírA [90131 AL], gazdája Virág
Életképek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/90131
Életképek

Életképek a budapesti tömegközlekedésből



Lepusztult, neandervölgyi jellegű műegyetemista száll fel a 7-es buszra. A sofőr nagyon menő akart lenni, és kiszol a tolóajtón, jo hangosan: "Mi ujság az őserdőben, öreg!?" A válasz gyors es meglepő: "Anyád nem üzent semmit!"

Haverom hazafele jött a busszal, es egy alacsony növésű nénike jelezni szeretett volna, hogy le akar szállni. De mivel pici volt nyujtózkodnia kellett, és a nagy akarásnak púzás lett a vége. Erre egy csávó, aki szintén végignézte a műsort, odaszólt: "Ez az mama, ha nem éri el, lője le!"

Öreg nénike bottal felszáll a villamosra és elindul ülőhelyet keresni, de minduntalan megbotlik, mert a bot vége folyton megcsúszik a padlón. Egy lepusztult állagú csöves, kellő kényelemben üldögélve székén, jó szándékkal megszólal: "Gumit kellett volna a bot végére tenni és akkor nem csúszkálna!" Mire a nénike felcsattan: "Apád faszára kellett volna gumit húzni, akkor most volna ülőhelyem!"

Zsúfolt busz. Egy máskülönben csinos lány keres valamit a pénztárcájában, mikor a busz éleset kanyarodik és az apró nagy része kiszorodik. A lány hirtelen mozdulattal leguggolt, hogy összeszedje, miközben egy igen-igen hangosat púzott. Szegény, rákvörös arccal állt fel és nem mert senkire sem nézni. A busz utasai szintén rákvörösek voltak az elfojtott röhögéstől, de mindenki moderálta magát és rezzenestelen arccal bámult maga elé vagy ki az ablakon. Nem igy egy szakadt hajléktalan, aki imigyen szolt: "Te kis fingós, ott még van egy forint!"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat