Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


TrancsírA [90131 AL], gazdája Virág
Jó pasik!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/90131
Jó pasik!

"Megtörtént! Jó pasikat láttunk!

Csupán huszonnyolc évet kellett rá várnom, de bebizonyosodott, hogy a reklámok is lehetnek igazak, és tényleg van, amikor tátva marad a szád. Történt a minap, hogy a Hajógyári szigeten volt dolgom szokatlan módon autóval, s kifele jövet megfogott a híd előtt a piros lámpa. (Tudod, ahol a Szigetre bejössz.) Álldogálok, s csacsogok a jobbomon ülő Timivel, mikor a betonútba befutó árnyas ösvény felől a látóterembe beúszik két férfi.

És innentől lassított felvétel, mint a kólareklámban az ablakmosó fiú esetében: szinte kockánként látom, ahogy a két tökéletes testű, egyenletesen fényesre izzadt, félmeztelen csávó futva hullámzik felém, akiknek döbbenetes módon még a nyakuk tetején is egy-egy műalkotás volt. Konkrétan úgy maradtam, szerintem levegőt se vettem egy ideig, bár mindez csak pár másodpercig tartott hisz a valóságban lendületesen futottak el mellettünk.

Ekkor jöttem rá, tényleg unalmamban nézem a csajokat mindig mindenhol a pasik helyett - hisz ilyen nem történik veled minden nap. Sőt. Ilyen csak nagyon ritkán történik veled. A pasik akkor a legszexibbek, ha amellett, hogy van egy alapvető jó adottságuk vagy eredendő sármjuk, bármilyük, szóval ha amellett, hogy tetszenek, még izmaikat, testüket is mozgásban, használatban látod. Mindegy, hogy sportolnak - nem gyúrnak -, hogy pakolnak vagy szerelnek vagy esetleg fát vágnak. A lényeg, hogy lásd az erőt, hogy lásd a formákat, az életképességet, a bármit. Hogy ne a számítógép előtt ülő csávókat látva kelljen lázba jönnöd..."

/cotcot/



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat