Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


TrancsírA [90131 AL], gazdája Virág
cikk az indexről

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/90131
cikk az indexről

Nem transzvesztita, nem depressziós, csak emós

Nemvok emos, de csatiztam par emossal a zenével kapcsiban, meg hogy mit xeriznek még. Meg mit nem. Pl a plázabiccseket, a lehúzós dumát, meg az antikat. De a legjobban a divatemokat. Ja, meg a suleet! XDDDD Akinek fogalma sincs, miről szól a fenti szöveg, kérjük, olvasson tovább. Akinek van, az is.

Előre kell bocsátanom, nem vagyok 15 éves, dühös kamaszfiú. Sőt, nem vagyok 13 éves, barbizásból már kinőtt, a nőiséggel félpornó videoklipekből ismerkedő bakfislány sem. Úgyhogy egy ideig értetlenül bámultam a Privi.hu-t, a 15 év alatti magyarok válaszát a MySpace-re.

Nem az döbbentett meg, hogy a játszótér betonoszlopánál vonagló, tinikurvának öltözött kiscsajok, a földrajztanár által örök depresszióba taszított szuicidek és kigyúrt wannabe maffiózócskák bemutatkozóoldalai azt az érzetet keltették, hogy Magyarország tíz év múlva pornófilmbe oltott gengsztermozi lesz, ahol az áldozatok olyan lúzerekből kerülnek ki, akik még pont nem vágták fel az ereiket.

Nem ezen akadtam fenn, mert a jövő természetesen nem ilyen lesz. A szülők nyugodjanak meg, a dolog évezredek sablonja szerint lecseng néhány év alatt, és csak a szokásos mennyiségű kurva, bűnöző és öngyilkos termelődik majd ki. Nem is a szlengről van szó, a Mechanikus narancs óta ismert a téma.

Az emókon nem tudtam túltenni magam. A Privi.hu nyelvi és vizuális iszapbirkózásában ugyanis ez volt az egyetlen fix pont. A legtöbben vagy emósok voltak, vagy pont, hogy utálták az emókat. A dolgot bonyolította, hogy az emók egyúttal elítélik a többi emót is, mert ők csak megjátsszák az egészet. Ahogy emokid15 írja: "Az emo görlöknek többsége divatból az!"

És ezzel nehezen lehet vitatkozni, főleg, ha nem tudjuk, mi az, hogy emo.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat