Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


TrancsírA [90131 AL], gazdája Virág
2008-06-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/90131
2008-06-26

Mutasd a szemöldököd!
Az arcdiagnosztika és a keleti arcelemzés tudománya szerint a szemöldök formája, dússága és más jellemzői sok mindent elárulnak a viselőjük személyiségéről is: a sűrű szemöldökök gazdája bőséges életenergiával rendelkezik, erős egyéniség, aki jó kapcsolatban van az ösztöneivel. Ha a szemöldök az orr felé eső részén sűrű, ám a szélei felé feltűnően megritkul, úgy időskori elgyengülés veszélye áll fenn. Az ellenkezője is előfordul: az orrköznél ritkás, majd a szélei felé megsűrűsödő szemöldök azt jelzi, hogy sok gyerekkori betegség, esetleg a nehéz gyermekkor után az illető az élete második felében lesz ereje teljében. Az alacsonyan fekvő szemöldök félénk, zárkózott, befelé forduló, introvertált embert jelez, aki igyekszik megfelelni a külvilágnak, és kerüli a konfliktusokat. A magasan húzódó szemöldök gazdája távolságtartó. Az ilyen ember kínosan ügyel arra, hogy megtartsa a három lépés távolságot, és egyáltalán nem szereti, ha megérintik; kerüli a tömeget.
A szemöldök lehet egyenes vonalú, ívelt, esetleg megtört. Az egyenes szemöldök tulajdonosa hajlamos érzéseit a gondolkodás racionalitása alá rendelni. A dús, alacsonyan fekvő szemöldökű ember olyan, mintha egy bokor mögül figyelne. Az ilyen ember inkább cselekedni szeret, mint beszélni. Sokszor azt hiszik róla, hogy érzéketlen, hideg ember, de ez nem igaz: inkább óvatos. A legtöbb férfinak inkább egyenes vonalú a szemöldöke. A hölgyek többségének ívelt a szemöldöke: az ív hajlékonyabb, rugalmasabb, nyitottabb jellemet sejtet, ezek egy hölgy számára kívánatos tulajdonságok. A magasra ívelt szemöldök tulajdonosának lételeme a dráma, a mozgalmasság, az érzelmi viharosság.
A tört vonalú szemöldöknek hagyományosan különleges jelentőséget tulajdonítanak: az ilyen ember tehetséges, jó kézügyességű, jó fantáziával megáldott személy, aki alkotásban bontakoztatja ki önmagát.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat