Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dávid naplója


James Botond [129107 AL], gazdája Dávid
Ballagásom krónikája

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/129107
Ballagásom krónikája

Háj nagyérdemű!
Megvolt a ballagásunk. Fárasztó volt, de túlélhető, ezt bizonyítandó, h most itt pötyögöm eme sorokat.
Szép volt, jó volt, tömeg volt, virág volt rengeteg (majd leszakadt a karom), jöttek a rokonok, nem esett az eső, kaptam nyakláncot medállal sportért, énekelt a diri (szokásos :o]), elköszöntek az alsóbb évfolyamok, belebakizott a szövegbe a csaj aki olvasta, mondtak verset, volt lufink, el is engedtük, sárga volt, volt Himnusz és Szózat, elkéstek néhányan, megkaptuk a tarisznyát és a virágot, ballagtunk és énekeltünk (vén diákok), tapsoltunk, megtapsoltak, hurráztunk, ültünk a napon, fotóztak minket, videóztak is, felkeltem 7kor, 1kor feküdtem..., elkészültem, illatoztam, üde és tiszta lettem, villamosra szálltam, sulihoz indultam, fél 10re kellett menni, 10 órakor még nem kezdünk neki a műsornak, de aztán igen, kikapcsoltuk a telefonokat, puszilkodtunk, kezet fogtunk, nem sírtunk, a szülők sem, viccelődtünk, nevettünk, öltönyt öltöttünk, nyakkendőt viseltünk, jó meleg volt, beszélgettünk a tanárokkal, "énekelt" az énekkar, inkább ne tette volna..., túléltük, idegeskedtünk, mosolyogtunk is, végül pedig hazamentünk.
No, így írnám le a ballagást, minden kedves évfolyamtársamnak gratulálok, sikerült, már csak a java van hátra!
Kitartás srácok, menni fog!

Pár szó a péntek délutáni programról:
Hazamentem (taxival - Lacó :o)) és a család is megérkezett. Nagyikáim, papikáim, nagybátyámék, hugi barátja és anyuja. Ettünk, ittunk, dínom-dánom, koccintás, puszikák, jó hangulat. Este, a vendégek távozta után felkerekedtem afféle diák-bankettre, másszóval szerveztünk egy apróbb összejövetelt osztályszinten. Pizzéria, majd egy szórakozóhely volt a terv, a pizzéria meg is volt. Aztán elmentünk szerenádozni ofőnkhöz, jó 22h után. Éjfél előtt pár perccel estünk be a töritanárhoz, akivel hajnali 3ig beszélgetünk, nagyon jó volt. Aztán hazatértem, és most írom ezt a naplót, így frissiben, még lefekvés előtt.

Még előző nap is volt dolgunk elég:
A délelőtt ballagási próbákkal telt el, rendeztem könyvtári tartozásomat, és kiadtam a stesszt az edzésen, majd otthon ebédeltem.
Kora este indultunk szerenádozni olasztanárunkhoz, onnan a némettanárt kerestük fel, majd a diri következett, végezetül az énektanárhoz értünk. Piálás, éneklés, röhögés, eltévedés, volt minden ami kell (és ami nem), éjfél előtt haza is értem. Kellemes nap volt, csak a rengeteg séta fárasztott ki, meg is fájdult szegény bokám, meg a lábam is.

No kérem, ballagás középsuliból egyszer van az életben, én már túl vok rajta. Tetszett, javaslom, próbáljátok ki ti is! :o)
Jövő héten érettségi, nem parázom, csak tartok kicsit némely dolgoktól, de megoldjuk, nem lesz gond. Be is fejezem eme bejegyzést, pápá!
Dave, alias vén diák



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat