Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dávid naplója


James Botond [129107 AL], gazdája Dávid
Nyalogda

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/129107
Nyalogda

Kedves kistevék!
Most akkor elérkezett az ideje, hogy valamilyen formában kifejezzem véleményem a mi fantasztikus csetünkről. Egy ideig érlelgettem, rágicsáltam, megköpültem, mint a vajat, most pedig közlöm, legalábbis sablonosan mindenképpen.
Ez a cset jó 3 éve indult el kb. nem is emlékszem pontosan, kicsit más felülettel, de ami jóval fontosabb: teljesen más arcokkal.
A "régi csapat", a gyakran feljárók nagyon hiányoznak, akkor még mindenkinek új volt ez a dolog, még nekünk is, akiknek már korábbról volt tevéjük. Én pl akkor kezdtem tevézni, amikor még se datolya, se karaván, se üzenőfal, se fórum nem volt, pár trükköt lehetett a tevéknek tanítani, a SzuperTeve baromságról még csak hírből se hallottunk. Aztán jött minden sorban, mivelhogy mindennek a mozgatórugója a pénz. Legújabb őrületünk a TevePont Rendszer, ami szintén pénzsajtolásra teremtetett. Sebaj, végülis a TC alkotói gárdájának is meg kell élni valamiből, én ezt nem vitatom el tőlük. De igazából nem is a TC-ről kívántam szólni, hanem a csetünkről.
Tehát, régen is bejöttél, és a Csacsogdában találtad magad, azzal a néminemű különbséggel, hogy nem orrba-szájba floodolgató, linkelgető, hirdető tevetulajokat találtál. Bementél a szobádba, vagy csináltál egyet, és gyűjtögetted a barátokat lassacskán. Én is hasonlóképpen cselekedtem, s kb fél év alatt nagyon ütőképes csapatot szedtem össze, akikkel többször elmentünk találkozókra, ahol jól éreztük magunkat. Nem volt nekem gondom a Csacsogdára. Aztán ahogy telt-múlt az idő, és az én csapatom sajnos nem a legszerencsésebbnek bizonyult a korosztály miatt (érettségi, felvételik, fősulik, melózások kezdete - 16-21 évesek) ismét bejárogattam a Csacsogdába. Hamar megismertem jó néhány mai napig barátomat, bár a többségük már szintén nem csetel, de MSNen még elérhetőek. Azóta bent vagyok a csacsiban, figyelem az eseményeket, néha alattam is felforrósodott a talaj, mivel néhányszor admin voltam, hogy segítsek pl éjjel tartani a rendet. Amikor aztán rajtam maradt a cucc, páran nyallernek kiáltottak ki, amikor pedig a nagyfőnök adott admint nekem, amit pár napig tettem meg, két nagy adminságosság ellenem fordult, és bejelentették, hogy én olyat állítottam, hogy életcélom hogy admin legyek. Hát kérem szépen, ezt a hazugságot úgy érzem kénytelen vagyok nem figyelmen kívül hagyn, a többi nem érdekel. Viszont én ilyet soha le nem írtam, nem mondtam senkinek. Amúgy pedig ezt a két admint nem nézem le, nem sajnálom, nem fikázom, ő dolguk kit mi alapján ítélnek meg. Régebben, nem állítom, hogy nem akartam admin lenni, hogy kipróbáljam, megbírkóznék-e fegyelmezéssel, de aztán ez hamar tovaszállt, főleg a basztatások miatt.
Sőt, nincs nekem szükségem utálkozó levelekre, és főleg arra, hogy napi energiám akármennyi részét az vigye el, hogy 12 éveseket fegyelmezzek. Mert kérem ez gyerekcset, gyerekekkel. És aki azon éli ki magát huszonéves korban, (utalások nélkül) hogy ezt élvezi (tisztelet a kivételnek, van szerencsére), hát ő lelke rajta, ha ettől jobb napja van. Régen, nem volt smiley, amit az egyik legnagyobb baromságnak tartok egyébként, zöld admin kivághatott zöld admint, ami azért bizonyos szempontból ma hiányzik. De ami ma megy a csacsiban, ahogy látok embereket egymáson áttaposva felfelé kúszni, nyalni, az gyönyörű. Szánalmas. Vagy inkább mosolyogtató. Csak az a gond vele, hogy megbízol valakiben, aztán téged is felhasznál a jó pontokhoz. De aki itt akar nagymenő lenni, annak lehetnek majd zavarai a való életben, nem kisgyerekek tömkelege között. A szabályzatot meg se említem, mert pl. hogy pár dolog nincs beleírva, max. a TC szabályzatába, ez nyílt tény. Csak sajnos azt még annyian sem olvassák el, mint ezt. Persze nem lehet kiszűrni az ilyen dolgokat teljesen, nem is hibáztatom érte a cset készítőjét. Na mindegy, ez nem lényeges dolog annyira. Sokan tették jól, és fordítottak hátat a csetnek, mert rájöttek hogy undorító, amit összetartó csapat címén is művelnek akárcsak a nagy példát mutatni kényszerülő adminok. Nagy tisztelet itt is a kivételeknek, illetve azoknak akik ezt megtették, és itt hagyták. Őszintén szólok, nem érdekel, hogy ezek után valamelyik sértődékeny hisztis picsa hadjáratot indít-e ellenem, és árulkodik akárhol, akárkinél, véleménykifejtés, vállalom, egy naplóban van, amit bárki olvashat, nem TeveClubos is. Csacsogdából Nyalogda, már sajnos jó ideje, puncsolás rlz. Én nem vagyok ártatlan, voltam én is kisgyerek, aki irányítgatásra vágyott, de van ennél jobb dolgom. Vannak sajnos nagyobb gondjaim. Aki barátom, jó ismerősöm, haverom a csetről, karavánokból, az úgy is tudja milyen vagyok, főleg ha már a személyes kontakt is megvolt köztünk. A többiek véleménye pedig, úgy mint a való életben, aki nem ismer, nem túlzottan érdekel, és nyomja fel a vérnyomásom. Szóval, panaszkodjatok csak nyugodtan, de mint ti is ismeritek a mondást, kinek nem inge, ne vegye magára. Tehát aki magára ismert, az nyilván felháborodik a "bántó szavak" láttán, aki pedig tudja, hogy ő nem ilyen, az úgy is csak bólogat, vagy elgondolkodik eme sorok olvasása végeztével.
Amúgy pedig sok jó arc van, akit nemrég, illetve kicsit régebben ismertem meg, tehát nem csak a régi gárda jó, van még remény.
Kösz a figyelmet, amúgy pedig jó csetelést, mert vannak azért jó dolgok is, nem csak negatívumok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat