Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dávid naplója


James Botond [129107 AL], gazdája Dávid
Miért? ...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/129107
Miért? ...

Egy gyenge elme elmélkedései a vele való történésekről, rendszertelenül, épp észbe ötlő momentumok szerint:

Miért van az, hogy...

...nem találok életcélt, nem találom helyem ebben a nagy világban, nem tudom felfedezni magam, belső rejtelmeimet.
...akit szeretnék nem képes bennem megbízni, hiába nem ő hibája. Hiába próbálok hatni rá, fél. Megértem, és nemtudok segíteni, vmiért szinte lehetetlen, de megpróbálom akkor is. A boldogság olyan messze jár tőlem, mint Jézus járhatott volna az inkák birodalmától.
...nem vagyok képes kimászni egy letargiából, és ezért kéőbb egy másikba esem. Kedvem is elmegy mindentől, nem vagyok olyan felszabadult, mint régebben, sokak szerint megváltoztam, és a "régi verziómat" akarják, teljesen érthető módon, sokkal jobb visszagondolni bizonyos pillanatokra, mint a mostani helyzetre és lelkiállapotra.
...néha nem akarom folytatni a küzdelmet, feladnám és belenyugodnék. Sors? Hiszek benne, igen, de változtathatok bizonyos dolgokon, ez mozgat még, és a barátaim, akik kitartanak, adják az erőt. Nélkülük már a föld alatt feküdnék, alulról szagolgatva az ibolyát.
...nehéz eset vagyok, és mindez velem történik?

Mindez egyszerű: mert megérdemlem.
Olyan reinkarnáció vagyok, amelynek előző bűnei miatt mostani énjében küzdelmesebb életet kell leélnie, felvállalva a nehéz helyzeteket, tanulni a hibákból, jobb lélekké, emberré válni. Bízom a változások eljövetelében, igyekszem tenni a súlyok ellen, melyek vállamra nehezednek, s fognak nehezedni. Fel kell venni a kesztyűt, s ehhez erőt meríteni magamból kell. Talán sikerül. Talán nem.
Ha elbuknék, elhantolva megfáradt testem emlékeztet majd rá, hogy nem sikerült. Továbblépni és feldolgozni. Szintén nehéz.

Köszönök mindent. Mindenkinek. Jót, s rosszat egyaránt.

Apropó. Nyugi, nem vagyok depis, ez hozzám tartozik. Kissé nehéz ilyenkor (is^^) velem, köszönöm a türelmet is, amivel ezt kezelitek. Ha tehetem, meghálálom, továbbra is ugyanaz maradtam belülről is, segítőkész ember, akire számíthatsz, ha problémád van, elmondhatod, kiöntheted a szíved, meghallgatom, igyekszem tanácsolni, ha módomban áll, és segíteni.
Maradok tisztelettel:
Dave, JéBé, s még kinek éppen ami.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat