Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csizmadia Zsuzsanna naplója


Hajnipupu [66431 AL], gazdája Csizmadia Zsuzsanna
2007-10-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/66431
2007-10-25

2007. október 23.
A mai napom elég szar lett, reggel arra ébredtem, hogy baromira fáj a hasam. Hát nem egy kellemes érzés. Ráadásul haza kellett jönnöm, mert holnap suli, a fene vigye el az egészet, és még tanulnom is kell, mert ugye ha a barátjánál van az ember, akkor aztán nem sokat tanul : ) Haza értem egy körül és azóta a németet tanultam, most háromnegyed hat van. Már fáj a fejem, elegem van, nem csinálom tovább. Inkább megcsinálom a társadalomismeret beszámolót, aztán ha lesz kedvem reggel felkelek korábban, ha nem nem. Annyira hiányzik az én kis mackósajtom : (


2007. október 24.
A mai napom egy olyan átlagos napnak mondható. Első órám töri, vettünk egy csomó új tananyagot, olyan uncsi volt, na meg azt mind megtanulni?! Bioszból kikaptuk a dogát, 2-es lett, és utána ráadásul kihívott felelni, de nagy szerencsém volt, mert átnéztem előtte a tananyagot, így a feleletemre 5-öst adott. Németből írtunk az igevonzatokból, 9-ből csak 1-et tudtam, a többihez meg csak úgy irkáltam valamit. Baromi sok volt faladva én meg akárhogy tanultam, sehogy se jutottam a végére. Angolból kaptam egy jegyemelőt,mert az én drágám lefordította nekem a szöveget, és csak nekem, Timinek meg Szandinak volt lefordítva : ) Társadalom ismeret órán az oszival megint töriztünk. Tesin meg tollasoztunk, én Nórával meg Andival voltam. Őrülten hiányzik a párom, most ráadásul Zsuzsika sincs suliba, amit nagyon sajnálok.


A mai napom elmegy egynek. Eddig volt egy magyar órám, elég uncsi, de tanultam egy pár dolgot, mint mindig : ) Aztán két német fakt, hát azon majdnem bealudtam. Most meg itt vagyok és rá akarom beszélni a páromat, hogy jöjjön ma hozzánk, remélem sikerül : )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat