Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csizmadia Zsuzsanna naplója


Hajnipupu [66431 AL], gazdája Csizmadia Zsuzsanna
2010-06-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/66431
2010-06-25

7:00-8:00 Tibi felkelt, és megkérdezett, hogy akarok-e vele menni amikor anyósomat viszi munkába, mondtam, hogy nem, mert nagyon fáradt vagyok.
8:00-9:00 Lassan én is felkeltem, mert tegnap költöztem haza a koliból, és romokban állt a szoba, úgyhogy elpakolgattam a cuccokat, meg leportörölgettem, szóval kora reggel nem kellett unatkoznom a munka miatt.
9:00-10:00 Megreggeliztem, tegnap voltak Tibi meg Tamás a tesco-ban, és hoztak ilyen vaníliás karikát és abból ettem, meg csináltam magamnak egy kavarós kávét, mostanában megint rászoktam, pedig régen mindig hasmenésem volt tőle, de mostmár rájöttem, hogy mindig kell előtte valamit enni, és akkor nem lehet nagy gond. Kaja után pedig lezuhiztam meg hajat mostam, meg vettünk ilyen körömvirágos szappant és azzal szoktam mostanában megmosni az arcom, és szerintem nagyon jó.
10:00-11:00 Hazajött Tibi, egy kicsit pihiztünk és aztán elindultunk a koliba, hogy elintézzük a kiköltözést, és leadjuk a papírokat.
11:00-12:00 Elintéztük a papírokat a koliban, tök rendes volt az igazgatónő, még kellemes nyarat is kívánt. Közben anyám is hívott, hogy mikor megyünk már haza, én meg mondtam, hogy majd vasárnap meg hogy nem sikerültek a vizsgák, nem örült neki, de már a múltkor is mondtam neki, hogy ha akarja elmegyek suli helyett dolgozni, de nem tetszett ez az ötletem sem neki, bár neki semmi sem jó, mint mindig. Ja, azt el is felejtettem mondani, hogy a koliban a szobaellenőrzés nem ment valami simán, mert a hűtő miatt kukacoskodtak, hogy miért nem engedtük le meg takarítottuk ki, de ez nekünk így volt megbeszélve, szóval nem igazán értem, hogy miért nem vonták le a pénzt és kész, na már mindegy.
12:00-13:00 Visszajöttünk a koli után Tibiékhez, pihiztünk egy kicsit, ja meg kitöltöttük a Tippmixet, fogadtunk a foci vb eredményeire, nekem nagyon tetszik ez a játék.
13:00-14:00 Először úgy terveztük, hogy megyünk ebédelni a koliba, de aztán fordult a kocka és elmentünk feladni a lottót a Búza térre. Majd visszamentünk a rendőrséghez pénzt levenni az automatából.
14:00-15:00 Elmentünk az Északi körútra az Alfiba vásárolni.
15:00-16:00 Tibivel az állomáson, valamit üzletelt.
16:00-17:00 Itthon Tibiéknél, meccset nézünk...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat