Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csizmadia Zsuzsanna naplója


Hajnipupu [66431 AL], gazdája Csizmadia Zsuzsanna
2011-07-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/66431
2011-07-20

A tegnap esti msn-ezés elég érdekesre sikerült. Beszéltem Tibivel, aki azt mondta hogy inkább ne találkozzunk egy ideig, vagyis hogy ne szervezzünk közös programokat, mert hogy ő nem tud így kibontakozni a lányok terén, nekem meg mindig van pasim :S Néha nem értem hogy mennyiben korlátozom én, hogy ha velem van akkor nem tud csajozni, hiszen olyan keveset vagyunk együtt, hogy pont ez az amiért nem értem :S Meg beszéltem még tegnap este T.-vel is amit nem értek, hogy miért idegeskedik állandóan, mert most pl. azt hozta fel, hogy miért nem neki szóltam, hogy megyek vásárolni, mikor ő is eljött volna velem szívesen. Eddig meg még az volt hogy csak szexelni akar, semmi mást, most meg már nem akar harmadik lenni meg ilyenek. Mondtam neki, hogy nem értem miről beszél, erre azt mondta hogy jobban ragaszkodok Tibihez mint hozzá, hát mondom még jóhogy mivel 4 évig éltem vele együtt és ha vmi bajom volt akkor csak rá számíthattam és nagyon ragaszkodom még a mai napig is hozzá. Még Tibire mondja hogy féltékeny, mikor sztem ő is ugyanazt csinálja.
A mai napom:
8:00-9:00 kelés, készülés, indulás Annáért, majd együtt lementünk ecsedbe tankolni,majd vettem 4 zsömit egy boltban, amiből egyet be is vágtam reggeli gyanánt :) aztán még bementünk Annáékhoz, Zsolti még sehogysem állt a készüléssel, úgyhogy rá kellett még várni, addig beszélgettünk :)
9:00-10:00 indulás Nyírbátorba a Sárkány Wellness és Strandfürdőbe :) Zsolti meghívta az egész családot mindenkinek kifizette a belépőt :)
10:00-16:00 végig a strandon voltunk, néha eléggé feltámadt a szél és még az eső is esett, de ezt leszámítva nagyon jó volt :)
16:00-17:00 hazafelé
17:00-18:00 kaja itthon, mert már nagyon éhes voltam :$
18:00-19:00 msn: Annamari, Tibi, Lilla, Anna, T.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat