Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csizmadia Zsuzsanna naplója


Hajnipupu [66431 AL], gazdája Csizmadia Zsuzsanna
2007-11-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/66431
2007-11-29

A mai napom elég szarnak is mondható. Nem volt benne semmi jó dolog szinte egyet kivéve, hogy a barátom anyuja kifizette a telefonszámlát, így manó fel tudott hívni és tudtunk beszélni egy csomót : )
Reggel szokásos kelés, vita, hogy miért nem jó a reggeli : (
Első magyar, írtunk, mindent össze kavartam, kb. egy 3-4 várhatok tőle, kb. 10 perccel doga után kérdez, de nem adtam választ, erre beszól valamit, én meg tökre szomi lettem : (
Német fakt, irunk, karikázós nyelvtani feladat, kb. 99%-ban tipp, még meg sem tudom saccolni a várható jegyemet.
Két lyukas, gőzerővel német fordítás, különben 4 egyes vár holnap, na jó, sikerült, huhhhh… Történelem, uncsizás, kicsit szédülés, és kb. 2 oldal (A/4) lekaparása. Hétfőn irunk, miért ne, legalább betetőzi majd az a hétfői kezdést is : (
Földrajz fakt, miért nem készültél szitu (fingom nem volt róla, hogy pont most akarja megiratni a kb. 5 hete elmaradt dogát) hát öööööööö…….nem tudtam, hogy ma írni is lehet, másból készültem (persze másból sem)
14:45 állok a busznál egy negyed órát, megint előjön a szédülés, majdnem ájulok; elindulok, hátha eljutok anyámig; felhívom, nincs remény, újabb csalódás; végül hosszas huza-vona után rábeszélem, hogy hívja fel papát, hogy jöjjön értünk; az öreg szalad is sebbel-lobbal a Suzukival; nyújtsam ki a nyelvem; kisírt szemek, mi a baj? (csak utálom az anyám, hányok tőle, ennyi)
kis megnyugvás, amikor Tibi arcát látom a telefonon és rezeg.
MINDENNÉL JOBB A VILÁGON….



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat