Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csizmadia Zsuzsanna naplója


Hajnipupu [66431 AL], gazdája Csizmadia Zsuzsanna
2009-12-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/66431
2009-12-16

08:00-09:00 felkeltünk, reggeliztünk: sajtkrémes kenyér meg túrista felvágott meg retek, fincsi:) Aztán elindultunk a suliba. Az este folyamán leesett az első hó, ami talán majd meg is marad, mondjuk a kocsi szempontjából ez nem valami előnyös, mert még mindig nyári gumi van rajta:(
09:00-10:00 odaértünk a suliba, megkérdeztem a linalg tanárt, hogy lesz-e óra, azt mondta nem csak beírta a jegyet, 3-mast kaptam, de én úgy gondolom, hogy ez nekem tökéletesen megfelel:) Aztán felmentünk az emeletre és beirattam Rókával a számelmélet jegyet, abból is 3-mas lettem, mondjuk ennek annyira nem örültem, mert szerintem lehetett volna jobb is, de a második zhmra nem tanultam eleget, így az egyes lett:S
10:00-11:00 vártuk Szalontait, hogy tibinek beírja a trigonometria jegyet, de nem jött valami hamar, meg egy kicsit flegma is volt, mondjuk egy nem meglepő, ő ilyen, aztán végül csak beírta tibinek is a 3-mast, közben papával csevegtünk hogy legyen valami ezzel a téli gumi témával mert ez így nagyon nem oké, hogy nincs a kocsin, mi meg törjük össze magunkat vele, szerintem csak akkor eszmélnének fel, hogy valóban fontos, ha lenne valami balesetünk, de köszi szépen én még nem akarok meghalni, így inkább kiverem a balhét és nem megyek haza egész ünnep alatt, maradok itt és akkor élvezzék otthon a havat egyedül. majd ha nem fog esni márciusban vagy áprilisban, akkor majd hazamegyek. szar ügy hogy ilyen faszari meg önfejű szüleim vannak, nem tudom minek ez a nagy takarékoskodás, na mindegy, őket szerintem már nem lehet megjavítani.
11:00-12:00 elmentünk a sparba bevásárolni, a jogobella csak 59 forint volt, úgyhogy abból vettünk vagy 10-et, mert amúgy ilyen 89-99 forint szokott lenni. Meg vettünk egy zsugor ásványvizet, meg borsót, mert szerintem majd csinálok egy kis zöldborsófőzeléket.
12:00-13:00 már itthon, kipakoltuk a cuccokat a hűtőbe, lassan nekilátok megfőzni a borsófőzeléket, aztán tanulom holnapra az analízist.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat