Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Csizmadia Zsuzsanna naplója


Hajnipupu [66431 AL], gazdája Csizmadia Zsuzsanna
2008-05-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/66431
2008-05-06

A mai napom kicsit rosszabb, mint a tegnapi, de némi pozitívum még van ebben a napban is:) Reggel 8-kor kezdtük a matek érettségit, az első feladatsor faszán ment, ha minden jól megy, meglesz 30-ból 30. A második feladatsor már húzósabb volt, a 13 feladat 12 pontos, abból megcsináltam az első részt, ami 6 pont, szerintem az jó, a második részből csak egy nagyon pici részt, de remélem 1-2 pontot kapok majd rá:) A 14 feladat az ilyen érintő körös meg egyebes bigyusz volt megint 12 pontért, attól nem sokat remélek, max. 2-3 pont. A 15-ös feladatra már nem emlékszem. A 16-17-18 feladat közül 2-tőt kellett megoldani, én a 17-est hagytam ki, ezek 17-17 pontosak voltak, ha minden jólmegy ettől is max pontszámot remélek. Ja már emlékszem, a 15-ös feladat valószínűségszámítás volt. Szerintem 12-ből 12. Kicsit optimista vagyok most, de majd meglátjuk mi lesz a vége. A reményeim szerint 100pont/86pont.
A tegnapi magyarról eddig kevés szó esett, ott még könnyűnek tűnt, de ma megnéztem a megoldókulcsot az om honlapján, és eléggé döbbenten álltam néhány dolog előtt. A szövegértésnél nagyon max. 25 pontot ha össze tudtam szedni a 40-ből, a másik meg ugye 60pontos volt. Ha a max pontot megkapom az érvelésemre, akkor nagyon húzósan 5-ös 85 ponttal, de ez szinte lehetetlen így a következő tippem a magyarra:
100pont/75 pont.
Persze még ott van a szóbeli, hát mit is mondjak, reméljük a legjobbakat.
Érettségi után átjöttem anyához, megbeszéltük,hogy k.rva nehéz volt a matek. Anya elment a kajámért, én meg addig elhúztam a lottózóba. Töltöttem 5 rublika luxort, meg vettem egy Szafaris sorsjegyet, aminek nagyon is örültem, mert nyertem vele egy 1000rest, így csak 75 ft veszteségem volt a lottóból meg a kaparósból. Hétvégén pedig itt a luxorsorsolás, remélem azon is szerencsénk lesz majd. Jól jönne egy pár 100ezer forint, hogy biztosan nyugodt szívvel mondhassam anyumnak,hogy albérletbe megyek és ne aggódjon a pénz miatt. Most ez lenne a legnagyobb vágyam, ha nem is egy saját lakás egy csinos bútorozott albi, mellette meg egy kissé átlagon felüli életmód. Heti szauna meg egyszer kétszer egy hónapban elmenni az élményfűrdőbe, nem annyira nagy vágyak, de manapság mindenre kell a pénz. Tegnap voltak itt Zsoltiék, és kaptam tőlük 10ezer forintot, ma gondolkoztam, hogy mire kellene költeni, és rájöttem milyen buta voltam sokszor, amikor az ösztöndíjamat pár nap alatt elherdáltam, így most szépen megtartom és legfeljebb marad mindig egy kis pénzem feleslegbe.
Holnap töri írásbeli, én egy kicsit, vagy inkább nagyon félek, főleg ha valami szar esszé lesz, amiből meg sem tudok majd mukkanni.
Hétvégén jön majd a párom, már várom, hogy megtanítsam végre motorozni, nagyon kíváncsi vagyok, hogy szeretni fogja-e, vagy az első 10 perc után bejelenti, hogy ő ezt képtelen megtanulni. Ma felhívtam déleután, kicsit morci volt, de szerintem csak rossz kedve volt, vagy nem is tudom. Jövőhéten leszünk 1 évesek és 4 hónaposak:) Remélem,hogy sokáig kibírjuk majd egymás mellett még, bár mostanában egyre nehezebben viseli a rigolyáimat, én meg önfejű vagyok, de ezen nem nagyon tudok változtatni, mert apura ütöttem. Tényleg majd őt is meg kellene nézni, mert már nagyon hiányzik ám!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat