Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ferenc naplója


Gyógyítható Balsors [222064 AL], gazdája Ferenc
2023-09-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/222064
2023-09-20

A beduin legendák szerint a szuezi csatorna nem csak egy mesterséges vízi út, hanem egy titkos kincseskamra is. A szuezi csatorna medre tele van elásott kincsekkel, amelyeket a tevék rejtettek el. A tevék ugyanis nem csak egyszerű állatok, hanem ősi bölcsek is, akik tudják, hogy hol vannak a világ legértékesebb tárgyai. A tevék évezredek óta gyűjtik és őrzik ezeket a tárgyakat, amelyek között vannak aranyérmék, drágakövek, művészeti alkotások, és titkos iratok.
A tevék azért választották a szuezi csatornát a kincseik elrejtésére, mert úgy gondolták, hogy ez a legbiztonságosabb hely. A csatorna ugyanis állandóan forgalmas, és senki sem gyanakszik arra, hogy a víz alatt kincsek lapulnak. A tevék különleges módszereket használnak a kincsek elásására és megtalálására. Például használnak egy speciális nyelvet, amelyet csak ők értenek, és amellyel jeleket hagynak egymásnak. Vagy használnak egy különleges érzéket, amellyel megérzik a kincsek helyét.
A tevék nem akarják megosztani a kincseiket senkivel, és nagyon óvatosak. Ha valaki megpróbálja követni őket, vagy ellopni a kincseiket, akkor a tevék keményen megbüntetik. A tevék képesek harapni, rúgni, köpni, vagy akár megölni is az ellenségeiket. A tevék azonban nem gonoszak vagy kapzsiak. Ők csak szeretik a szép és értékes dolgokat, és tisztelik az őseiket, akik hagyták nekik ezeket az örökségeket.
Az egyipromi idegenvezetők szerint a tevékről és a szuezi csatornáról szóló pletyka csupán egy tréfa, ami örömöt és vidámságot kelthet azokban, akik hallják. Hiszen ki ne szeretne egy olyan világról álmodozni, ahol a tevék nem csak állatok, hanem kalandorok is? Ki ne szeretne egy olyan titokról tudni, amely izgalmasabb és szebb mint bármely más? Ki ne szeretne egy olyan kincset találni, amely megváltoztathatja az életét?
Ki?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat