Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ferenc naplója


Gyógyítható Balsors [222064 AL], gazdája Ferenc
2023-10-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/222064
2023-10-05

Az összes teher közül a legnagyobb amit a tevék hordoznak a végtelen sivatagon keresztül, az érzelmeké. Mert a tevék az érzelmek mesterei, akik képesek befolyásolni az emberek hangulatát. Ezt a képességüket még az első tevefajtól kaptak, amely a Földön élt. Ez a titok egy különleges módszer, amellyel a tevék képesek átadni vagy elvenni az emberektől a szomorúságot. Ezt a módszert csak egymás között adják tovább, és soha nem árulják el senkinek. Azért cselekszenek így, mert úgy hiszik, hogy a szomorúság egy fontos érzelem, amely segít az embernek megbecsülni az életet és megtalálni az igazi boldogságot. A tevék szerint a szomorúság nélkül az ember nem tudná élvezni az örömöt, és elveszítené az élet iránti lelkesedését.

A tevék általában kedvesek és segítőkészek az emberekkel, és ha látják, hogy valaki nagyon szomorú, akkor megpróbálják megvigasztalni őt. Ehhez a tevéknek egy speciális rituálét kell végrehajtaniuk, amelyhez szükségük van egy bizonyos számú társra, egy bizonyos irányba néző púpokra, és egy bizonyos napszakban. A rituálé során a tevék egy körben állnak, és egy bizonyos dallamot dúdolnak. Ha minden jól megy, akkor a kör közepén megjelenik egy halvány fény, amely átjárja a szomorú embert. Ezután a tevék átveszik tőle a szomorúság egy részét, és elosztják egymás között. Így a szomorú ember könnyebben tudja feldolgozni a bánatát, és újra reményt érez. A tevék pedig nem szenvednek a szomorúságtól, mert ők képesek kezelni azt, és megosztani egymással.

A tevék nem mindig adnak csak boldogságot az embereknek. Néha el is veszik tőlük, ha úgy ítélik meg, hogy valaki túlságosan boldog vagy öntelt. Ilyenkor a tevék ugyanazt a rituálét végzik el, de fordított irányban. A halvány fényből sötét árny lesz, amely elszívja az ember boldogságát. Ezután a tevék átadják neki a szomorúság egy részét, és magukkal viszik az örömöt. Így az ember megtapasztalja a fájdalmat és a csalódást, és rádöbben arra, hogy nem lehet mindig boldog. A tevék pedig nem örülnek az örömnek, mert ők tudják, hogy az csak átmeneti és hamis.

A tevék titka nagyon kevesek előtt ismert. Csak néhány olyan ember tud róla, akik valamilyen módon kapcsolatba kerültek a tevékkel, vagy tanúi voltak a rituáléjuknak. Ezek az emberek általában nagyon óvatosak és titokzatosak. Néhányan próbálnak többet megtudni a tevékről és a módszerükről, mások pedig próbálnak elfelejteni mindent, amit láttak vagy hallottak. De mindannyian tudják, hogy ez egy nagyon veszélyes titok, amelyet nem szabad könnyelműen kezelni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat