Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Neyah naplója


TeVedelő [4164 AL], gazdája Neyah
2005. január 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4164
2005. január 7.

Helló mindenkinek!
Nagyon unatkozom, úgyhogy írok. Bár hüjeség, mert semmi okom az unalomra, vizsgaidőszak van, vizsga-vizsga hátán, úgyhogy pont unatkozni nem kéne. Talán pont az a baj, hogy menekülök. Bármi mást, csak tanulni ne kelljen! De sajnos azt is kell.
Pedig legszívesebben csak ülnék naphosszat és nem csinálnék semmit. Vagyis nappal inkább aludnék...Éjszaka viszont ülnék a vaksötétben, egyedül és csak gondolkodnék...Olyankor hallani lehet a csendet.

Vajon miért mondják, hogy álmodozás az élet megrontója? Én azt hiszem, anélkül meghalnék. De legalábbis nagyon szürke lenne az életem.
Itt van pl ez a fősuli is. Szociálpedagógus leszek...ízlelgetem a dolgot, és sokszor elgondolkozom rajta, hogy tényleg ezt akarom? Biztos, hogy ez a nekem való? Tuti, hogy gyáva leszek váltani, ha mégsem jön be. Szeretném hinni, hogy az Öreg odafönn jól tudja, mit miért csinál...
Hihetetlen nagy, betölthetetlen űrt érzek itt belül, pedig semmi okom rá, hogy ne legyek boldog. És talán az is vagyok...De milyen gáz, hogy én magam sem tudom eldönteni...

Na majd máskor folytatom, most inkább kimegyek, gyújtok egy füstölőt és iszom egy teát:) Egészen felvidít a gondolat, úgyhogy jó lesz ez nekem. Mostmár úgyis mindenki alszik!:))
Pussz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat