Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Neyah naplója


TeVedelő [4164 AL], gazdája Neyah
2005. január 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4164
2005. január 8.

Helló!
Nézem a tegnapi bejegyzésemet..pfff....kicsit úgy néz ki, mintha valami depi csaj lennék. Pedig nem:))
Igazából nagyonis optimista vagyok, csak néha megrohannak az ilyen és ehhez hasonló gondolatok, és akkor előbújik belőlem a realizmus, persze ez nem keserű realizmus, de mégis úgy tűnhet.

Csak kicsit szar. Régen azt sem tudtam mibe fogjak bele, minden érdekelt. Sokmindenhez volt tehetségem, nem tudtam eldönteni, hogy író, színésznő, énekesnő, táncosnő esetleg mindegyik legyek, most pedig azért nemtok dönteni, mert rájöttem, hogy semmihez nem értek. Persze nem mintha most nem éreznék magamban tehetséget, de a színészetből nem élnék meg. Ráadásul nem nekem való az ilyen "könyöklős" pálya, ebbe már belefáradtam. Az életem nagy részét a színpadon töltöttem....Azt hiszem, hogy aki ezt egy életen át csinálja, az bátor és erős. Én viszont egyik sem vagyok.
Ami meg az írást illeti...nem vagyok annyira jó...különben is ki vagyok ÉN? Senki sem venné meg a könyvemet. Ahhoz minimum egy jól csengő név kell, vagy legalább......najó, azt azért nem:)))
Nem vagyok az a "bevállalós"! Géza bácsi azt mondta: "Pénzért mindent! Szopok, nyalok, gombot varrok!" De ez nem én vagyok.

Pff, már megin hajnali 3/4 öt. Hogy sose tudok időben lefeküdni.. Nem nekem való ez a vámpír-életmód:)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat