Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Neyah naplója


TeVedelő [4164 AL], gazdája Neyah
2006-12-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4164
2006-12-07

Most nem tudom mit írjak! Telnek a napok, hetek és nem történik semmi! Ma megint nagyon rosszul éreztem magam, megint a gyomromra ment a stressz! Le kellene adnom a főiskolán egy csomó szart és valamikor már a másik suliba is be kéne mennem. De egyre kevésbé tudom rávenni magam, annyira szégyenlem már magam emiatt az egész miatt.

Ráadásul ma este kicsit mérges lettem. Nem, nem is ez a jó szó, inkább csalódott. Egy videómat eltávolították a YouTube-ról, köszönet érte valami szinészvédő szervezetnek. Kicsit furcsa módon védik a színészeket, mert ez a videó épphogy reklámoz, nem kárt okoz! De mindegy! Bevettem a leszaromtablettát, megszoktam hogy mindig vannak köcsögök akik mások örömét elrontják. Ha egy darab a Broadway-n egy hónap után megbukik és leveszik a műsorról, akkor miért nem hagyják, hogy legalább részleteket azok is láthassanak belőle, akik nem juthattak el megnézni? Kultusz-darab lett, akár tetszik, akár nem! És igenis sokan szeretjük, akkor is ha szar volt, mert rohadt jó színészek játszották ezt a szart, ami mellesleg nem is volt olyan rossz, mint ahogy azt a kritikusok szerették volna. Bízzák ezt szépen a rajongók izlésére. Lehet, hogy a Broadway-n nem állta meg a helyét, de azért sok ember szereti. Eh, mindegy! Akkor is: Go Go Go Lestat! Release Lestat! meg ilyesmi!

Jaj, mondtam már, hogy imádom Barbra Streisand hangját? Egyszerűen varázslatos! Julie Andrews-é is csak az másképp. Most is épp a Hello Dolly-t hallgatom és iszonyat jó. Bármit is mondd a mai generáció, a régi zene nagyon is megállja a helyét, pláne ha olyanok adják elő mind Barbra vagy Satchmo! (vagy épp Frankie-boy:)

"-Have you heard of this Broadway?
-Yes, sire, and we don't stand a chance there!
-Why?
-Because Broadway is a very special place, filled with very special people, people who can sing and dance...often at the same time! They are a different people, a multi-talented people, a people who need people, and who are in many ways the luckiest people in the world! I'm sorry sire, we don't have a chance...
-But why?
-Well, let me put it like this:
In any great andventure, if you don't want to lose; Victory depends upon the people that you chose.
So listen Athur darling closely to this news:
We won't succed on Broadway, if we don't have any Jews..."
/Sir Robin in MONTY PYTHON'S SPAMALOT/


Ezt hallgatom most:
"It takes a woman to quietly plan
To take him, to change him to her kind of man
And to gently lead him
Where fortune can find him
And not let him know that the power behind him
Was that dainty woman
That fragile woman, that sweetheart,
That mistress, that wife..."
/Barbra in HELLO DOLLY - It takes a woman-reprise/





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat