Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Neyah naplója


TeVedelő [4164 AL], gazdája Neyah
2008-11-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4164
2008-11-28

Ismét itt vagyok, megintcsak egy nem túl szívderítő bejegyzéssel.
Jó lenne, ha helyre tudnék hozni az életemben bizonyos dolgokat, de ugye ember perverz, Isten meg rohadtul nem úgy gondolja finoman szólva. Szóval, jah...meló. Már megint itt tartunk. Nomeg a bagó. Hogy le kéne szokni, legalábbis anyám szerint. Mondjuk pont ő mondja, amikor elvileg ez tanult magatartás, a családban mindenki dohányzik, ő még a terhesség alatt is képtelen volt leszokni. De az ugye más, az ő egészsége nem számít. Csak baromi unalmas minden szál ciginél végighallgatni a dumát, lassan már a közelében lenni is szar.

Azt hittem azért van bankkártyám, hogy használjam, hát használtam, amikor kellett. Nem százezreket vettem le, csak egy tizest. Tessék megkövezni, csóró diák vagyok, akinek elfogyott a cigije. Anyám úgy viselkedik, mintha megloptam volna. Király! Ez a veszekedés pluszban még hiányzott. Meg a bölcs ötletek, hogy hogyan lehetne gyorsan pénzt csinálni pl. fordítással (középfokú nyelvtudással!), vagy netán mesekönyvírással (1. mintha azt lehetne erőltetni, 2. az írók meg sírnak, hogy éhenhalnak)

Lehet, hogy egy 90 éves palihoz kellett volna hozzámennem, aki dúsgazdag és már köhög. Mindegy, talán majd legközelebb. Így egyelőre marad a slozitakkerolás a mekiben, de sebaj, két hónap után ha belehúzok, akár már krumplit is süthetek! Jah, nem, előbb a krumplipucolás jön. Szóval van karrierlehetőség.

Na befejezem, mielőtt mégjobban felhúznám magam. Két hónap múlva lehet, hogy lesz pluszban egy diplomám, amivel kitörölhetem. Mennyivel beljebb leszek akkor....!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat