Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jani naplója


South panda [199140 AL], gazdája Jani
Halálközeli élmény

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199140
Halálközeli élmény

2007.1.11 1:10
Ezt nevezhetem talán a 2. születésnapomnak is.

Elmondom hogy történt:
Ma este ámodtam.
Az álmomban a szobámbam buli volt. Zene..csajok,:P
Na de... Amikor a szekrényemhez értem kíhuztam a fiókját. Abban volt egy kis gyógyszeres üveg. És mikor levettem a kupakját. Valami kémiai reakció jöhetett létre és a benne lévő zöldeskék izé elsötétítette a világot előttem. És az álmomban összeestem. És elsötéltült előttem minden. És a buli zenéje elcsöndesült.
És most van az a pont hogy az álom és a valóság egyszerre történt velem. (félig aludtam-félig ébren voltam) De az álmomban, az elsötétülés után azt éreztem! hogy az oldalamban valami felpuffad. És mint a lufi csak nő-nő és tele lesz levegővel. Fájt. És nem tudtam levegőt venni. De megpróbáltam.
És hirtelen felébredtem.
Egy hatalmas levegővétellel.
Nem vettem levegőt miközben aludtam :S.
Majdnem megfulladtam. Mikor felkeltem az oldalam iszonyúan szúrt. (beragadhatott a levegő de nem vettem levegőt nem tudom). De iszonyúan rossz érzés fogott el. Könnyeztem és nem akartam elaludni. Féltem hogyha elalszok akkor nem kelek fel többé. A szeretteimre gondoltam... És 10-15 perc után elaludtam.
Reggel sikerült felkelnem. Élek.

És ez hatalmas szerencse volt részemről hogy sikerült felriadva levegőt vennem.

Hát ezen ma egész nap gondolkoztam.
És nem tudom. Hogy a valóság hatott az álmomra és azért keltem fel. Vagy azért mert az álmomban kapott sokkhatás miatt nem kaptam levegőt....
És amikor a sötétségben voltam. éreztem fogy fáj. Dehát nem voltam ébren. és nem is álmodtam. És hát az álomokban nem érzünk!
Na meg én nem így akarok meghalni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat