Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jani naplója


South panda [199140 AL], gazdája Jani
Jó vagyok (de nem használható)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199140
Jó vagyok (de nem használható)

„Nem tudom, talán az értékrendemmel van hiba
Netán a fejemben található oltári galiba a felelős ...”

Holnap megyek megcsinálni a ballagási képeket.
Nem tudom mi van most velem... :( Előző héten hozzácsapódtam Mrenáékhoz. Többször voltam az Alföldben és végig rohantam Ádámmal az Evangélikus iskola udvarán; -Hé fiúk... ÁLLJATOK MEG.- XD Mi meg rohantunk. Tehát nagyban üldöztük a bajt.
Zeneileg is változok. Már nem elég az isteni Junkies. Megcsalom Alvinnal és a mókusokkal.
Toka húga véletlen elírta az msn címemet és megtudta a mostani msn címemet. (Hiba a rendszeremben) Így folyamatosan beszél velem. De az a mázlim hogy Dávidba szerelmes. Bárhova megyek Daniella mindig ott van. És zavar. Tán jó lesz egy szövetséges. Remélhetőleg Réka segít és lerázza őket rólam.
Lillát meg imádom<3. Múltkor elmentünk az unokatestvéréért az iskolába. Többször kérdezték már meg tőlem hogy -Járok-e Lillával?- Én meg általában így válaszolok: -Imádom, szeretem de ő csak a legjobb barátom-. Így elgondolkozva szívesen járnék vele. Csodálatos lenne+fura. De most inkább majd fiúról-fiúra fog szállni. De szeretem őt hisz a legjobb barátom...Jobban
Egy másik lánynál meg furcsa dolgot csinálok. Szeretném ha szeretne (úgy). Nem járnék vele de most már komolyabban megfontolnám. Hisz nemsokára itt a nyár. És biztos találkozunk. Valami van bennen ami megfogott. Tankcsapda- Baj van...
Máté az egyik barátom. Mostanában egyre többször találkozunk. Hasonlít valakire. Tán olyan kicsit mit én. Csak extrább változatban. Hétvégente mindig kikísérem a vasútállomásra. Én támogattam is. :D Támogattam Budapestre való utazását. Kifizettem az út ¼ -ét. 1000 Ft. :)
„...Pedig én jó vagyok, de nem használható
Kár rám az idõ, belém a szó...”
Bence mellett ülök. És borzalmasak vagyunk. Kihozzuk egymásból minden jót, tehát a neveletlenséget. Tök jól elszórakozunk. Hisz már szinte semmiből nem kell tanulni (kivétel nyelvtanból). Dáviddal is nagyon összehaverkodtam. Dávid a barátom. Ellentétben Kacsával. Nagyon nagyképű lett.
Bevérzett a szemem. Így holnap még szemorvoshoz is kell menni.
Nem sokminden történik velem. De nekem így jó. Hisz szeretnék normális maradni magamhoz. Bár néha forróngok. De valami nagyon hiányzik. Valami hiányzik az életemből. Egyszerűen pusztulok. Egyre jobban néma vagyok. Próbálom magamat megtalálni.
„...Biztos, hogy az értékrendemmel van nagy hiba
És nem a fejemben található oltári galiba a felelős”



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat