Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jani naplója


South panda [199140 AL], gazdája Jani
1 pici lelki kitörés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199140
1 pici lelki kitörés

Mostanában remekül mennek a dolgaim.Elvan a saját kerékvágásában...
Ám érzem, hogy lelkem legmélyén egy mérhetetlen düh van, amit nem tudok felszínre hozni. Az utóbbi 1-2 évben halmozódhatott fel.. csalódás, reménytelenségek, hazugságok, változások és önmagammal nem vagyok tisztában. Ha szuper csillagharcos lennék (SSJ) már rég aranysárga hajam lenne és díbolnék. Nem vagyok mérges a világa és magamra de valahogy feloldhatnám már a gátlásaimat egy picit, hogy jobban érezzem magam. De ha kinyitnám a számat tuti hogy mindenkinek hirtelen a haragosa lennék :D Mostanában ezt mondom : "Leszarom". Mindenki mások dolgaival, tetteivel foglalkoznak mikor maguk se különbek. Azt se tudom ki kicsodaXD pl az osztálytársaim neveit is 1 hónap alatt jegyeztem meg és még van pár akiben nem vagyok biztos ki.
Foglalkozz csak magaddal! Ronda egy dolog ez az egocentrikus hülyeség. Én nem vagyok ilyen teljes mértékben. Nem tudom egyszerűen leszarni a dolgokat. Csak a lényegtelen, számomra lényegtelen dolgokat nem jegyzem meg. De ha baj van, mindegy hogy kinek, havernak, osztálytársnak, barátnak vagy csajnak én mindet megtennék értük.
Most apukám van a padlón..meghalt az apukája meg ma Dezső aki közel állt a szívéhez(cica) és remélem erőt tud magán venni de ehhez én nagyon nagy 'mankója'vagyok hogy kiheverje.
A világ nem csak fekete-fehét színekből áll. Próbáljunk mindent megbecsülni és élvezni a pillanatokat mert soha nem lehet tudni hogy a hullámvasút milyen irányban visz :( Csak optimistán :)
Próbáld ki, úgy hazamenni az iskolából hogy mindent megfigyelsz.Egyből feltűnik hogy minden kizöldült meg a szomszéd épület ablakában milyen dísz van. Eredetileg én csak ezt a dühöt akartam leírn amittöb heteérzek magamban de ez jött ki most. Erről eszembe jutott a Miért szám...
Szebben fogalmaz de ehhez hasonlóaz enyém is
Nem én tehetek róla
Valami itt legmélyebben
Azt akarja, hogy folytassam
Mert ezért tart még életben
Én kitépném magamból
Mint az alkoholisták a kapszulát
Nem tudom, hogy hol keressem
De itt van belül és mindent lát
Fáj...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat