Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jani naplója


South panda [199140 AL], gazdája Jani
Bankett

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199140
Bankett

Ballagás & Bankett part.2

Másnap 06.17én vasárnap, az évzáró. Phúú az milyen király volt. XD mindenki a padon ült a nappal szemben másnapos fejjel.
Hiányozni fog az osztályom. Még nem mertem belegondolni a ballagásom következményeimre. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy az osztályom 6 év után teljesen megválok. Az évzáró után este bankett volt. Jajj nagyon cool volt. :D
Unalmasnak indult. Bencével parkouröztem, majd Dáviddal erdőben motoroztunk.. De hogy ne aludjak el ezért a szalonnasütésen 3 kenyeret ettem meg és nagyon behagymáztam. Majd elakartam menni focizni. De egyszerűen nem bírtam. 2Perc alatt teljesen kifulladtam és majdnem eltört a jobb kezem. Megszédültem és a füvön elestem és a jobb kezemmel támasztottam ki magam.A könyököm reccsent és nagyon fájt. Kicsit javult ezért mentem focizni. De egyre rosszabbul lettem ezért elmentem a tóhoz. Belementem de csak térdig.
Egyre nagyobb tömeg gyűlt körém majd janis elhatározással levetkőztem és beleugrottam a tóba.
Követték a példám:D. Dávid, Toka,Bence és Anna is velem tartott. Nagyon jól lettem. Elfoglaltuk a vizibiciklit majd a csónakot is. A csónakban Bence volt a kapitány, azért mert csak ő tudott evezni.
Majd kikötöttünk és megszálltuk a gyűléshelyünket mert az a hír támadt hogy van torta. Én elkezdtem enni egy torta szeletet, de minthogy rosszul volt a gyomrom a 3 kenyértől ezért a maradék tortával valamit csinálnom kellett. Bence előttem volt és kipattant a fejemből egy ördögi dolog. Az arcába vágtam a tortámat!! Így megkezdődött a háború. :D Kacsát becserkésztük és ő is kapott az arcába tortát. Mindenki aki a vízben volt velem kapott tortát..az arcába. :D. Majd megmártóztunk.
8kor zárás volt és hazakellett menni. Átmentünk a tó túloldalára. Egyszer élünk és átvettem Mrena feelinget. Túlajdonképpen azért mentünk át a túloldalra, hogy nudizzunk. Mikor már mindenki levetkőzött még Anna is! Akkor érkezett meg Árpi bá. Mindent elrontott. Hazazavart mindket. Én Bencével mentem haza. De szerintem rossz úton mentünk, mert másfél óráig tartott míg Bencét hazakisértem a kurva sötét úton. Jót beszélgettünk. Mikor hazakisértem kölcsön kaptam a biciklijét aminek a segítségével 6 perc alatt hazaérkeztem.
Röviden és cenzúrázva ennyi volt egy hete ez a 3 napom. :)
Jó kis osztály volt. A nyári szünetről meg annyit, hogy amiből kevés van azt meglehet becsülni. Hisz 5 tanítási nap között, ha mondjuk 1 elmaradt az áldás. De viszont így, hogy 7 napból 7 semmi tanítás nincs, az menyország de belelehet unni, mert én már találkoztam az új osztályommal. És érzem, nagyon jó osztályom lesz. Basrátságos, jó társaság lesz. Várom.
Kedden voltam beiratkozni a táncsicsban. Az osztályból 5-öt ismerek ebből 4 osztáytársam volt a másik meg mazán. Szacsa lesz majd lesz a padtársam. Szeretnék jól bemutatkozni a tanároknak, mert ha mazán mellett ülnék az olyan lenne, mint bence mellet. Szacsa jó lesz. :D
Amúgy ez az utolsó félévem volt a legjobb. Bencének is. Egymás mellett ültünk és azért.
Bolondballagás 2007.06.15. péntek
Ballagás 06.16 szombat
Évzáró, bankett 06.17 vasárnap
Beiratkozás 06.19 kedd
Jelenleg ma (06.25) ennyit írtam le. Nincs internet. :'( Persze vannak más nagyobb bajaim is de azt nem szeretném leírni mert már lassan kezd megoldódni. :)
Röviden ennyi... 7006 karakter.. :D Teve Imre nem tudja mindet elolvasni, ezért 2 részletben van. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat