Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jani naplója


South panda [199140 AL], gazdája Jani
Eltűnt a kulcs

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199140
Eltűnt a kulcs

„Csak egy átlagos napnak indult ez is, mint a többi:
Mint minden reggel negyed nyolckor felkelek...”
Alvin-Pont jókor_hallgatom XD
Ma 2 dogát írtunk. Matek+infó. A matek 4-es lesz, mert a szabályt nem tudtam... Pedig irodalom órán 10 perc alatt megtanultam 2 szabályt...erre meg tuti, hogy nem azt kérdezi XD
Informatikából meg megint olyan szar totós doga volt. Szép hogy 5-ös lesz. Csak jobban szeretek írni html-ben, mint hogy 3 lehetőségből válasszak.

Na szóval :P
Ma tesi órán 3040 métert futottam 12 perc alatt.
Ma voltam angolon és kivételesen készültem :D Az igeidőket kérdezte ki. És csodálkozott, hogy mindegyiket tudom.
Mikor vége lett (már vártam) Mrena hívott. És találkoztunk. 18:00-kor.
Sétáltunk és mindenre amire lehetett fel is másztunk. Ugráltunk, trükköztünk meg futottunk(a forgalmas utakon+ a falon). pl Futottunk, mert a gyártelepre bemásztunk és az udvaron a biztonsági őr pont megjelent. Pedig pont akkor ugrottunk ki. (Már hallottuk a kutyák ugatását).. Garázs tetőkön ugráltunk, lógtunk. És kerítéseken át ugrálgattunk. Tehát üldöztük a bajt. Hülyéskedtünk sokat.
De az volt a lényege, hogy megtervezzük szombatra a videónkat. Kábé 3 perces vad videót akarunk csinálni. Minden trükkünknél amit csináltunk ma: az egy képkocka. 1 trükk=1 jelenet. Szerintem amilyen helyeken csináltunk meg amiket műveltünk az úgy 2 perces filmmé összetudnánk vágni.. Már hazafelé indultunk mikor Mrena észrevette... Eltűnt a kulcsa. Na a hangulat hírtelen meghalt.
És elkezdtünk visszafelé menni. Először a homokozónál néztük hisz az utolsó szaltóugrásunk ott volt. De a kulcs sehol, mert hisz valahol kiesett. Úgy fél óráig kerestük.
MEGTALÁLTUK. Ott volt ahol a villanyoszlopnál kézen álltunk. :D Megkönnyebbültünk és újra elkezdtünk kiabálni, hogy „Imádjuk a puncit”. Majd hazaérkeztem 20:48-kor.. 2 óra és 48 percet késtem otthonról. Észre sem vették a szülők hogy késtem.
Fasza kis nap volt. :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat