Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jani naplója


South panda [199140 AL], gazdája Jani
Ballagás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199140
Ballagás

Ballagás & Bankett part.1

Nem jó az internetem. Már 4 napja olyat csinál, hogy déltől kb 8-ig nincs internet. De ma már 10-től sincs. A dragon ball mind a 133 részét megnéztem így most már abszolút nem tudom mit kezdjek a géppel. XD Így hát leírom, hogy elballagtam és már táncsicsista vagyok.
06.15-én volt a bolondballagás. Viszonylag jó volt. Felavatták az emléktábláinkat és végigvonultunk az osztálytermeken. Én Horváth Jenőnek öltöztem, de ha levettem a bőrkabátomat akkor úgy néztem ki, mint egy rossz kurva. Nagyon jól beöltöztem. Az audió cdt nem játszotta le a magnó a Hófehérke és a 7 törpe előadásnál. De nem baj. Az vígasztal, hogy a szöveget én szereztem be és csak a szöveg miatt volt előadásunk. :)
Bence gyurcsánynak öltözött és Szacsa meg parasztnak. Dávid semminek nem öltözött be, de lenyúlta a fekete napszemüvegemet és a rúzsomat, így máris bolondnak nézett ki.
Tanár - Diák meccs... egy fantasztikus csapat volt. Eredetileg én tartalékos jobbhátvéd lettem volna, de gerencsér nem vállalta a kapus szerepét. Ezért gyorsan engem állítottak be. De a bemelegítés során visszatért belém a kapus ösztön. Tök jó voltam. De a csapat fenomenális volt. Megkellett volna nyerniük. De sajnos csak 1:1 lett. A tanárok megúszták.
A bolondballagás után hazamentem. Lefürödtem, átöltöztem és mentem Lillához♥ és Borcsihoz. Meghívtam őket egy koktélra. Majd elkisértem Lillát a biciklijéért.
Másnap ballagás. 06.16. A 7.b szörnyű volt. Nem volt megható a búcsúztató előadásuk. --
Egy gépről nyomták a zenét és mindenki mondott pár mondatot a zenék között. De nem baj... szórakoztam a padtársammal. Az előadás után apám megjelent a kamerával. Felvette Bence vallomását. Elmondta apámnak miket csináltunk ebben a félévben. Nagyon nagy vallomás. XD Majd levonultunk. Mikor megérkeztem 7kor akkor csöpörészett az eső és ezért a tornatteremben tartották a ballagásunkat. De mikor elkezdődött a bevonulás máris kisütött a nap. Hát erről ennyit. De a bevonulás jó volt. A ballagás dögunalmas volt. Vagyis lett volna de szerencsére Lilla♥ mellett ültem és jól megvoltunk. Szép fényképek készültek rólunk. Még film is. :P Nagyon szeretem őt.^^
Megjelent Dávid Máté is. Szerepelt az Aktívban 2 másodpercig, Ő már egy Tv sztár.
Ballagás után mindenki elment. Apánmat se találtam sehol. Hazament. Én meg vártam, úgyhogy a kezem tele volt virággal és ajándékokkal. Addig beszéltem Mátéval is. Mikor hazamentem mindent lepakoltam. A bal középső ujjamat nagyapám bekötötte, mert az a dilemma volt, hogy eltört-e vagy csak meghúzódódott. Az viszony tény, hogy ennyire nem fájt még. Hát igen...Levente hatalmas rugása. :D Bár lehet, hogy más rugta a labdát. Otthon nagyapám csinálta a pörköltöt. Mindenkit aki eljött a ballagási ebédre az körbe ülte a nagyapámat és a készülő pőrköltet. Ott beszélgettünk. Jó hangulat volt. Majd este elmentünk az Annoba. Felvettem Mazánt és Tokát és elindultunk Lillához, ahol a gyülekező volt. Ott volt az összes pasija.. Így akkor inkább csak fél szemmel figyeltem őt, hisz tudtam, hogy Ági majd vigyáz rá. Hát kellett is. Úgy viselkedett, mint mindig mikor piázott. De hamar kiment belőle csak utána a másikkal volt baj. Toka rengeteg vodkát ivott. Csak tudtam, hogy az első 15 percben semmi baj nem lesz, nem látszik hogy ivott, sőt még tovább is ivott volna. Átadtam Áginak a piát és megkértem, hogy nagyon vigyázzon Lillára, mert nekem most Tokát kell majd ápolnom. Hát igazam volt. Negyed óra múlva Toka sakál részeg volt. Végül is jó hogy vele tartottam különben az árokban aludta volna át az éjszakát vagy a szőkében hányta volna ki a belét és ott szenderült volna álomba. Nekem semmi bajom nem volt. Buddha hazakisérésében Dávid is segített. Bár ő csak biciklizegetett előttünk. Fura...Toka nem volt annyira részeg, mint én februárban.
Másnap 06.17én vasárnap, az évzáró. Phúú az milyen király volt. XD mindenki a padon ült a nappal szemben másnapos fejjel.
Hiányozni fog az osztályom. Még nem mertem belegondolni a ballagásom következményeimre. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy az osztályom 6 év után teljesen megválok. Az évzáró után este bankett volt. Jajj nagyon cool volt. :D
folyt.köv...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat