Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jani naplója


South panda [199140 AL], gazdája Jani
Tavasz van! Junkies lesz!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199140
Tavasz van! Junkies lesz!!

Legfontosabb: Április 11-én Junkies koncertre megyek Szarvasra.
És mától van Nihiles pulcsim ^^
Kicsit régen írtam már a naplómba... Ideje már egy pár mondatot írni.
Január óta volt pár változás :)
Beszélgettem Lillával is...de azóta sem képes velem találkozni Szeret engem dehát állandóan dolga van. Szeretem dehát nem hiszemel hogy nincs egy szabad órája. Tanul meg az anyja... legalább is nekem ezt mondta.
BEncével nagyon összebarátkoztam :) Ő az osztályom. Ugyanis az osztályom egy csomó gyökérből áll (de attól még jó velük lenni) de mi egymásnak ott vagyunk és mi tartjuk a rendet :D Skarlát kínzás, osztálykirándulás tervezés (ki-hogyan hoz piát) Meg mostanában velem tart hétvégente mikor megyek rock bulikba. Normális arc.
Robi összejött az osztályomba járó legjobb csajjal ... Bencének és nekem leesett az állunk. :D Hát igen...a csaj valamiért nagyon oda van érte és ez hozta őket össze 1 nap alatt.
Viki pedig egy kurva nagyot hazudott nekem:( + mást választott..dehát nagyon rossz ez. Szoktam rá gondolni.. Mikor Igniteot hallgatok XD
Norbi barátomnak megműtötték a mellkasát. 2 hétig hiányzik az iskolából de már hétfőn jön :) mikor csak lehetett nála voltam és tartottam benne a lelket... fémlemez van a mellkasában basszus :D Mindig mikor röhögtünk megkért hogy ne nevetessem mert fáj neki...közbe röhögött XD
Meg összebarátkoztam Szabinával... Azthiszem ismétli magát a történelem.
Végezetül ha jól átgondolom minden jól megy. Csak néha húzós dolgok történnek. Pl: Rossz jegyeket kapok suliban vagy kalaúz kötekedik velem(tegnap).
Néha köcsög vagyok de ügyelek arra. Mindenki kedvel xD ezaz dicsérjem csak magam :D..
Jah és nővérem terhes :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat