Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jani naplója


South panda [199140 AL], gazdája Jani
XMas depi

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199140
XMas depi

akiket NEM ISMEREK...AZOKNAK SZÓL A BEJEGYZÉS amúgy meg tünés :@
:)

Még nem most akartam írni a naplómba de muszáj. Először arra gondoltam hogy most leírom hogy mi történt ebben az évben úgy mint tavaly...de arra még ráérek hisz még megkell várni a szilvesztert és azután.
26 van és karácsony. Imádom a karácsonyt-- Mindenki alszik.
Bár ez olyan hogy picit jó hogy karácsony van de egyben ki is lehetne hagyni ezt a pár napot. Nem szeretek képmutató lenni. A karácsonyt velünk ünnepelte Marci, testvérem új barátja. Így picit ellettem hanyagolva. na eddig tartott a naplóhoz a kedvem.
Szar minden. Persze minden nézőpont kérdése. Hisz van 2 nagyon jó barátom...vagyis még megkell szoknom hogy ebbe kerültem. Robi és Ádám már több éve barátok. És eddig párszor voltam Ádámal és máris barátként kezelnek engem, mintha már én is beletartoznék ebbe évek óta.
De itt van az a dolog is hogy szív meg szeretet. Niki miatt már lassan nincs büntudatom. De ...
most jön a kulcsmondat ami a napokban foglalkoztat! :D :S
Minek utazzak el oda ha itt is van szeretet. :S vagyis hát :( Arra gondolni hogy.. bassz most eszembe jutott hogy ezt Máté is olvashatja... leszarom. Jóbarátom és a helyében már rég szétvertem volna a fejemet! szóval.. én Lillát szeretem.Nagyon nagyon szeretem dehát még nem is találkozunk :'( és mostkönnyezek. Szeretem és ő is szeret de nem mutatja ki. Mióta elkezdődöt a gimi azóta csak havonta 1szer találkozunk. Mindig elhívom és mindig azt mondja hogy nincs ideje és majd szól. Úgy volt hogy nála alszok. Anyukája vetette fel ezt az ötletet. Annyira felkészültem rá hogy láthatom és aludhatok egy jót :P ... dehát az anyjára fogta és azt mondta hogy az anyja már nem támogatja ezt hogy egy fiúval aludjon...majd ha idősebb lesz. (aha persze de pár év múlva nem azért aludnának vele a fiúk mint most én.)
Na jó tényleg az anyja elfelejthette de azért találkozhatnánk többször is. Én csak 1 órát kérek. Bár már az is lehet hogy nem akar velem találkozni.
Itt az egész téli szünet és nincs ekkor sem ideje.
Éppen most olvastam el azt a beszélgetést ami 1 évvel ezelőtt írtunk egymásnak 23án ezzel normalizálodott minden. Lilla ezt írta Máriónak "Érte ölni is tudnék".
Találkozni szeretnék vele. :( Lilla hát mostanság nem,,, más megtud adni...--->
Csezd meg inkább módosítok...mert csak baj lesz
.....................................................
1 hónapon belül megkisérlem azt hogy szülimnek azt mondom szegedre megyek ...............................
Nem bírom már ezt a ridegséget.............................................................................................
Ez van... Mostanában soha nem vagyok otthon. Nem akarokotthon lenni. Nem bírom már a nyaggatást és a zaklatást.
És közben meg reménykedek minden nap hogy összefutok vele :( .
Ez egy picit ratyi bejegyzés lett dehát... LESZAROM.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat