Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Jani naplója


South panda [199140 AL], gazdája Jani
Ellopták a kulcsot

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/199140
Ellopták a kulcsot

-Megkaptuk az értesítést a Táncsicsból.
Felvettek a matek-fizika tagozatra.
Ez jó hír. Bár szomorú vagyok, mert nem szeretnék ezen továbbtanulni. De más tagozaton sem :S Ez az egyetlen „normális” tagozat ami érdekelhet...meg a jövő +stb... bláá
-Ma egész nap egy lassított felvétel voltam. Békés, befolyásolható, tűrhető, normális... és ma...persze hogy ma csesztettek a tanárok. Látták, hogy gyenge vagyok és máris kiakarnak készíteni. Csak egy cukorkát akartam felbontani amit akkor kaptam és Árpi bá máris elkezdett baszogatni. Nem érdekel. Tudom mi van és nincs igaza. Alkalmazkodni kell.
Göblyös is... nekem ő olyan, mint Tokának BHG. Énekórát helyettesített. Ránéztem a könyvemre és máris lekiabált. Pedig ma direkt nyugton akartam maradni. Úgy látszik neki ez nem volt elég.
-Ma Bálinttal megint elmentünk. Sajtos hamburger+4 dl tea+egy tál sültkrumplit. Mindössze csak ennyit etttünk. Ő is én is. Olyan jókat szoktam vele kajálni:D Főleg ha ő fizet.
-Ma az interneten viszonylag nyugodt volt minden. Csak Heni káromkodott folyamatosan.
Mikor beakartam zárni 4-kor a termet.... megdöbbentem...eltűnt a kulcs. Valamelyik köcsög elvitte. Emlékszem, tudom hogy a tanári asztalon volt. Az ügyeletes társam is megerősítette ezt a tényt. Ő 15:45-kor hagyta el a termet és látta, hogy akkor még ott volt az asztalon.. Hatalmas szarban vagyok. A takarítónővel konzultáltam xD hogy mi legyen. Fél óráig rohangáltam, kerestem a kulcsot. Így hát becsukta az ajtót és a riasztó be lett kapcsolva. Holnap kell jelentenem Gyömreinek, hogy valaki ellopta a kulcsot. Az Isten óvjon engem Anita néni haragjától.
-Még egy hatalmas gond van. :( A természettábor Júl. 1-től júl. 7-ig tart
Az osztálykirándulás meg júl. 1-jétől kezdődik. :(

Eredetileg nem ezt akartam írni a naplómba, de majd egyszer azt is leírom. Most csak annyi derült ki, hogy egyre jobban nem szeretem a szerdát.


Mikor bejegyeztem a naplómba, pár óra múlva Toka az msnen szólt nekem, hogy nála volt a kulcs. Valami berögződés folyamán egyből zsebre tette a kulcsot.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat