Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vica naplója


vApOr in the wInD [221664 AL], gazdája Vica
2008-05-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/221664
2008-05-21

hátma gazdagabb lettem egy 20%al. elemezzüüük egy kicsiit. [ lehet h 0-t akart csak nemtalált el addig:$]hát a szöveg. bródy. imádoom. szóval olyanjó h nemis hiszem el h nem tetszhet ennek a nemtudomhkinek. szóval marad a kép. hát igen a fejemre énsem adnék többet 20%nál szóval teljes mértékben meg tudoom érteni. végre nem egy sablonos 100% hanem vmi egyéni véleméény. ez tetszik:]

tudom h ezt nem fogod elolvasni, de nincs bátorságom h ányához írjam. had maradjak ott meg a keményszívű senkivelsem törődő lánynak, akiben semmi nyomot nem hagy ez az egész..


este.. 10től éjfélig zenéztem de még egykor is fentvoltam.. talán mert nemtudtam aludni,talán csak a vihar miatt.. nahmind1. annyi mindenen gondolkodtam és annyi mindent le akartam volna írni. de azok a dolgok és érzések csak akkor jönnek elő ha hallgatom a számokat,sötétben és egyedül. most világos van,habár egyedül vagyok. volt sok olyan sor a számokban,amiket nagyon a magaménak éreztem.. talán megtalálom őket újra..

You know, you pray
This can't be the way
You cry, you say
Something's gotta change

Someone said "A broken heart
Would sting at first then make you stronger" <- hát ez az utolsó mennyire nem igaz:/ :(

As I lie down
Sore and sick
Do you like that? és igen. de miért?=(

Does anybody hear her? Can anybody see?
Or does anybody even knows she's going down today?
Under the shadow of our steeple
With all the lost and lonely people
Searching for the hope that's tucked away in YOU and me
Does anybody hear her? Can anybody see? a váálasz:nem. vagyis innen nem.
she is searching for a hero to ride in.. hát igen. mindneki keresi a maga hősét és akkor kerül igazán mélyre ha rájön h tévedett,mikor azt hitte,megtalálta. énis azt hittem és énis csalódtam. a legjobban azt sajnálom h már nem az vagyok aki voltam. nem lehetek legalábbis mostanában nem.. nem lehetek az a mindigvidám gyerek,aki voltam. pedig mennyire jó volt. nemis nagyon sírtam. csak néha, v ha este mégis,hát nem azért amiért mostanság. elképzeltem h milyen lenne a szeretteim nélkül. és imádkoztam h vigyázzon rájuk. imádkoztam azért, h egy apát megváltoztasson [nem enyémről beszélek]. h vigyázzon a fiára. h boldog lehessen végre a sok rossz után amin keresztülment. sírtam mert éreztem h nem vagyok elég jó ember de megakartam változni.
most azért sírok mert szeretet helyett bántást kapok. és utálom h nem tudom utálni. legbelül mindig reménykedem h majd minden helyrejön és megint happyk leszünk. de már eljutottam odáig h nem akarom. nem akarok újra csalódni,nem akarok újra lezuhanni. érzem h elég volt, és mostmár van elég bátorságom is, h kimondjam. eleget sírtam ahhoz h mostmár feladjam.
zenét hallgattam. leszedtem két marty képet. az egyiken mosolygott. néztem. olyan őszintén mosolygott és mégis fájt h tud őszintén mosolyogni. de jó érzés töltött el, mintha azt mondaná,mintha az lenne a szemében, h "kitartás kislány!" és elmondtam "neki" magamban h mit érzek és mindent. és még akkoris mosolygott,habár olyan volt mintha már kicsit erőltetett lett volna. mintha megértette volna h mivan bennem és érezte volna h ez már nem olyan kellemes dolog amin lehetne őszintén nevetni.. furcsa h egy képpel beszélem meg ami fáj. dehát nem akarok senkit ezzel fárasztani meg lenyomni a kedvüket. este elintézem és a következő estéig kibírom.

nem utálom és nem tudok rá haragudni sem. régen azt hittem, h amikor haragszik rám akkor csak azért mond el mindennek,mert dühös és nemis gondolja igazán komolyan. eszembe sem jutott, h talán épp akkor igazán őszinte,amikor olyanokat mond, amivel megbánt. h azt gondolja rólam igazán,csak amikor kibékülünk akkor nem akar megbántani és ezért mondja azt h csak bántásból mondta és nem gondolta komolyan.én hülye. még soha nem jutott ez eszembe,pedig elég vszínű h így van:/

hidd csak azt h engem már nem érdekel. érdekel és szeretlek,de már belefáradtam,érted? rosszul esik amiket mondasz és már egy ideje csak gyűlt és gyűlt bennem a sok bántó szó.. és talán mind2en tudtuk h ezt nem lehet sokáig csinálni. én legalábbis éreztem, és féltem h mikor fog betelni nálam a pohár. és tegnap úgy éreztem h betelt. mostmár tudom h sohasem fog igazán betelni.. csak egy csepp hiányzik belőle most is, de nem akarom h azis belekerüljön. nem.. nem akarlak örökre megutálni úgyhogy kérlek hagyj békén. hagyd meg nekem azt a cseppet h had maradjon az egész egy szép álom:)
talán egyszer majd rájössz h őszintén szerettelek.

elolvastam a naplód.. nem akartam h ez legyen,hidd el én nem akartam! de máshogy nem lehet vége.. nem tudom h mért mindig akkor kerülsz ilyen mélyre,amikor próbálok elszakadni tőled. tényleg ennyire fontos voltam?:( te is nekem. még mindig. úgy lenne igazán szép -hiszen már szerintem egyikünk sem bírja ezt- ha akkor tudnánk elköszönni egymástól,mikor nincs harag.. harag nélkül,szeretve. de olyankor olyan jó érzés és nem akarom elrontani,nem akarom h vége legyen. szeretném,ha boldog lennél. és hidd el,ez nélkülem is menne. rendes ember vagy, akit bárki könnyen tudna szeretni,csak engedned kéne nekik, hogy szeressenek.. egy valami hiányzott,de talán a legfontosabb is. a bizalom. olyan boldog lettem volna, ha nem tartottál volna hazugnak és kétszínűnek. nem hazudtam neked, és olyan őszinte voltam,mint még talán senki máshoz. egyszerűen csak összejöttek a dolgok,és néha már féltem szólni h vhova mennem kell, vagy tanulnom kéne, és sokszor nemis tanultam csak h veled lehessek.féltem, hogy nem hiszel nekem, pedig nem hazudtam, csak az élet így kicseszett velem és én nem tudtam mittenni.. sajnálom.
én nem akartam hogy így legyen, nem akartalak bántani, én nem akartam.. sajnálom h nem voltam elég jó, h énis ugyanolyan önző voltam mint mások. régen azt hittem, h majd én örökre kitartok melletted:) és szerettem volna. azt hittem h tudok segíteni és h vmivel boldogabb leszel. de nem tudtam:( sajnálom.
írtad, hogy amikor ottvoltál nem kellettél,de amikor nem, akkor pedig hiányoztál. sokszor éreztem énis ezt,csak fordítva.. mondjuk. elmentem pestre. az elején még aranyos voltál,írtad az f1 eredményeket, h mi van Kiimivel és h hiányzok. aztán vmiért ez a lelkesedés mindig átment utálatba,lemondásba.. és fájt h mindig "Lemondtál rólam". h menj az xyhoz. mert soha nem vetted észre h mennyire fontos voltál. talán énsem fogtam fel soha h mennyire szeretsz, de te sem. nem tudtam h utálsz e,csak azt h én szeretlek. szerettem volna tudni h akkor gondolsz e rám,mikor nem beszélünk, és ha igen, h utálattal e, vagy teis szeretnéd h rendbejöjjön minden. talán mindketten ugyanazt éreztük, csak a másik érzéseit nem tudtuk igazán átérezni és elhinni.
ha tudnád mennyiszer képzeltem el, h nyáron elmegyünk bicskére. h megkérdezem merre van az iskola. h órákat gyalogolnék h megkeressem azt a Dombot. h meglássam azokat a Fákat, azt a szomszéd Házat, és Azt a Házat. és Téged az ablakon át.. sokszor elképzeltem h mit mondanék. h elfutnék. h leülnék egy fa tövébe,beraknám az mp3at és sírnék. és leülnél mellém és kiszednéd az egyik fülemből,és beraknád a tiédbe h hallhasd mit hallgatok. aztán minden egyes összeveszéskor belegondoltam h mekkora egy hülye vagyok. h minek álmodozok:/ de ott legalább láthattalak és nem kellett arra gondolnom h ez soha nem fog megtörténni.
nemtudom mért van ez, de ez a szeretet sosem akar elmúlni.és nem is akarom h elmúljon soha. mennyire boldog voltam, amikor már azt hittem h tényleg mindennek vége.. és írtad h "Szeretlek" . ennyit írtál mégis egy világot jelentett ez nekem. és ezt a világot mindig összetörted, és maradt a sivár élet körülöttem. te romboltad szét ezt az álomvilágot, és te is építetted újjá. énmeg csak úgy voltam és mindig féltem h a kis világom, ami Te voltál,egyszer csak eltűnik. Eltűnik és többet nem építed újjá nekem.
én pedig nem bírok enélkül a világ nélkül élni. amikor nem beszélünk,akkoris ittvagy velem, ittvagy nekem. mégha nemis tudsz róla:)
emlékszel? azt mondtad, h ha megint "ilyen" lennél, akkor vhogy "Állítsalak le". de aranyos voltál:) talán nem tehetsz semmiről,talán tényleg csak én hozom ki belőled ezt.. elhittem, h nem akarsz bántani és h csak azért csinálod mert szeretsz. újra és újra elhittem, és még százszor is elhinném. nemtudom miért pedig tisztában vagyok vele h hülye vagyok. de a szívem ellen nem tehetek semmit. olvasom az smsed.. akaratlanul is könnyek szöknek a szemembe. összemosódik ez az egész napló is. nem értem. szeretlek és azt mondod te is szeretsz. te is tudod és én is tudom h milyen rossz egymás nélkül. akkor mért van mindig ez? mért nem gondolsz soha arra mielőtt ellöksz magadtól,h mennyire rossz volt és h megbánnád utána? ezért nem akarlak énsem bántani. szeretlek és tudom h megbánnám. nem bírnám ki ha bármi történne veled. és ilyenkor nem azért nem írok mert nem érdekel az egész v mert nem érzek semmit és nem bánt. nem írok,mert fáj. tudod én ott lennék neked mindig, ott lennék veled,örökre. és ne tudd meg mennyire nehéz kibírnom h ne írjak. de lány vagyok. egy önző lány,aki azt várja h megbánd. te küldtél el, te akartál ellökni magadtól. bennem pedig nem volt annyi erő és bátorság, h lerázzam magamról azt a sok rosszat,amit a fejemhez vágtál, és veled maradjak,mert szeretlek. ezért hát vártam. sosem tudtam,mikor beszélsz csak dühből és mikor gondolod komolyan. féltem, h csak én akarom azt hinni h nem gondoltad komolyan, és nem akartam h olyankor is leírjam h szeretlek, és aztán meg koppanjak, h te utálsz és h miért nem veszem a lapot,hiszen tisztán leírtad h undorító vagyok és h kínlódás volt velem minden perc. és honnan tudjam h mikor beszélsz őszintén??? mondd, honnan?:(
és csak h tudd. én nem töröltelek msnről.
és rosszul esett,amikor írtad, h te lefogsz. és h könnyen megy majd elfelejteni engem,könnyebben,mint gondolnám. és te is jól tudod h fájt. és ez bánt igazán. h Tudtad, és mégis leírtad. tudtad h fájni fog, de te azt akartad h fájjon. hát elérted:(
különleges voltál. nem tudom miért, de elnem tudnám képzelni h egy új emberrel ennyire őszinte legyek,mint veled voltam. h ennyire tudnám szeretni. egyszerűen nem tudok mást elképzelni helyetted. de tudom, h neked egy uolyan lány voltam, mint a többiek. azt hitted, h nekem is ugyanaz fontos mint nekik,h akik szeretek,azok is olyanok mint a a nagy áátlag. tévedtél:) nemis tudod mennyire. fájt h ennyire nem ismersz, holott nem én mentem bulizni és egyébmást csinálni tizenéves koromban. most ezt nem azért mondtam csak gondold végig. járok bulikba? iszok? hobbyjaim között szerepel h "juujimáádoook pasiznii*.*" ? szerintem nem. osztálytársaim is Csak az osztálytársaim.
látod.. mostsem beszélek senkivel,csak ide írok. írok. tudom h nem olvasod, de mégis olyan mintha itt lennél. és veled akarok lenni.
"Mit tehetnék érted, hogy a szívedben öröm legyen?
Mit tehetnék, áruld el nekem. "
mondd meg, mit tegyek?:(

rakok be pár idézetet mert nem bírom továbbírni:(
"Féltelek,nem láthatlak,mellettem vagy, magamtól féltelek" :(

"Fájdalom az, amikor tudod mit nem szabadna érezned,és mégsem tudsz ellene semmit sem tenni,
Fájdalom az, mikor szenvedni látod azt, akiért mindent megtennél,
Fájdalom az, amikor csendben maradsz, pedig kiáltanál."

"Elegem ven ebből az egészből,Te nem látod, amit én érzek.Nem fogod fel épp ésszel,hogy én is ugyanúgy félek"

"Ha elmondanám mit érzek, megértenéd, hogy miért fáj nagyon...elmondanám, de nem tudom.. "

"A hamis remény jobb, mintha nem is reménykednénk. De csak addig, amíg épp átéljük. Utána sokkal jobban fáj, mint ha soha nem is reménykedtünk volna.."

"Kár, hogy engem űzött csupán a lángolás. Kár, hogy haragos lett nagyon a búcsúzás. Arcodba vágtam, hogy felejts el, de közben vártam, hogy átölelj"

"Néha tudni kell könnyek nélkül sírni,
Semmit sem szólni,csak csendesen tűrni.
Néha,ha fáj,el kell felejteni.
Csendben maradni,s a szavakat magunkba temetni.
De tudnunk kell,hogy Valaki mindig velünk van;
Ő fentről figyel,s mindig köztünk marad."


"Valahol messze szól egy dal,

Valahol mélyen vérzik egy szív,

Valahol halkan suttogják a neved,

Valahol valaki érted sír,

Valahol egy lélek keresi párját,

Valahol valaki azt hitte, megtalálta a társát.

Valahol egy buta szív, felelőtlenül szeretett.

Valahol valaki több lett tőled, s kevesebb,

Valahol két kéz át akar ölelni,

Valahol meg akart ismerni valaki,

Valahol egy arcon könnycsepp pereg,

Mert valahol valakinek, Te jelented az életet!"

szeretlek:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat