Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vica naplója


vApOr in the wInD [221664 AL], gazdája Vica
2008-06-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/221664
2008-06-19

megint.. tudtam h nemkellett volna mondanom. csak aznap h jéé tudom veled néznii. és nem megígérni. de annyira örültem h végre nézhetem veled és örülni fogsz h nem bírtam ki. hát grat magamnak..
de most mit mondjak nekik? bocsi, nem jövök a dédim születésnapi ebédjére, mert f1et nézek. ígyis azért nem megyek le máskor hozzájuk enni h itt lehessek.. ahj nemis mondok semmit:/ nem így akartam, de most mit tudok csinálni, ha most szóltak? és mekkora bunkóság ha nem megyek el? főleg h dédim.. ki tudja h meddig él még? persze senkit sem lehet tudni h meddig él, de ő már valószínűleg nem fog 30évet élni..
hagyjuk..
teis sokszor ígértél meg dolgokat, és.. áhh
nem szórakozásból csinálom ezt és nem akarlak megbántani:(
de mais.. mamám úgy örült h segítettem,mert egyedül nemis tudta volna megcsinálni.. meg annak örül ha örömmel segítek és nem csak nyavajkog és vágom a pofákat mint ahogy kiskoromban szoktam.. de tudom h jólesne neki ha segítenék és ezért hát megcsináltam olyan fejjel mint akii tökre örül h csinálhatja.. és az viszont nagyon rosszul esne nekik,ha nem mennék el segíteni,meg nem lennék ott.. tudom h neked is szarul esik, de azért.. inkább azt viselem el h te utálsz minth a saját nagyszüleim érezzék azt h nem fontosak.
sokszor ígérted h kép.. hogy írsz naplót:)de tudom h ez semmi, csak nekem meg ezek voltak fontosak:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat