Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vica naplója


vApOr in the wInD [221664 AL], gazdája Vica
2008-11-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/221664
2008-11-06

"Tudod mit? elment a kedvem tőled.. te nem nő vagy, hanem egy hisztis kis tyúk és én vagyok a legboldogabb h soha nem lesz köztünk semmi, mert nem kellesz!!! és soha nem akarok veled találkozni és a címem is felejtsd el... nekem semmit ne küldj... utállak úgy ahogy vagy... kényes hisztis tyúk"


Ezt jól jegyezd meg Vica.

Jegyezd meg, és ne gondold azt, hogy ezt csak dühből írta. Jegyezd meg, mert ezt gondolja rólad, mert nem jelentesz neki semmit, mert ez az igazság és ne akarj soha mást hinni. Ne ringasd hamis álmokba magad, mert mindig fel fog ébreszteni. Ne remélj többé, mert amit akarnál az rossz lenne neked. Ne hallgass a szívedre, legyél önző, legyél erős,kemény,érzéketlen, tehát sérthetetlen. Mert csak azt tudják sebezni, azt akarják sebezni, aki közel enged másokat magához. Megmutatja,mi van a páncél mögött, és ha valaki ott szívenszúrja, elrontja az egész életét, mert többé nem akar és nem mer mást közel engedi magához. Felejtsd el, láss már végre, ha megkérdezné újra, ne azt mondd amit akarsz, hanem amit megérdemel. Legyél végre önző. Igazán önző. Ne érdekeljen más, csak akitől azt kapod, amid adsz és amit viszont várnál. Ha neked csak a biztospont szerep jutott, a régi tárgyé, akihez vissza lehet menni,mert nem tágít, akkor térj már észhez. Ne ragaszkodj hozzá, ne legyél más csak azért, hogy másnak megfelelelj. Akit szeretnek, szeressenek úgy, ahogy vagy, és ne kössenek beléd minden mondatukkal. Ha ezt teszik, hát keressenek mást, mert te vagy valaki, és van akik ezt a valakit szeretik benned. Nem egy csontváz vagy, akire bármilyen ruhát rá lehet húzni mindenkinek kénye-kedve szerint. Egy kész ember vagy, van amiből engedsz, de magadat soha ne add oda másért.
Engem nem kötelező szeretni, de akkor ne bántsatok. Ha utáltok, hagyjatok békén, épp elég fájdalom nekem az, hogy ezt elfogadjam, mint hogy még belém is rúgtok.
Legyél önző, törődj magaddal, a jövőddel, és ne áldozd fel másért az álmaidat. Talán lesz majd valaki, akinek az álma olyan lesz,mint a tiéd. Ha tanulni akarsz, hát tanulj, tegyél meg mindent. Lásd be végre, hogy nem kell mindenkiért áldozatot hoznod, lehetsz önző, hiszen ha nem halsz meg előtte, az egész életed fog múlni ezen a két éven. Maradj büszke és ne sírj. Ne sírj ennyit, fogadd el, hogy nem lehetsz mindenkinek a legjobb. Nem a legjobb, jó sem lehetsz. Ne akarj tovább másnak megfelelni, ha csak báb vagy, akit egyszer eldöntenek, majd felemelnek, és valahogy mindig megmagyarázzák, hogy miért löktek el maguktól. Ne hidd el újra, ne hidd el. Egy szót higyj el, az Utálatot. Mert aki szeret, nem hazudja azt,hogy utál, de aki utál, az szívesen hazudja, hogy szeret, hadd fájjon. Az Utálatot csak szívből lehet mondani. Ezért féltél akárcsak magadban is kiejteni, hogy utálod. Mert olyan nincs, hogy eddig utálod, aztán már szereted. Egy Utálat után a szeretet semmit nem ér. Hitelét veszti, fölösleges hazudni tovább. Mért sírsz? Mért hallgatsz szomorú számokat? Minek gondolsz Rá? rá. Mit akarsz még? Hogy újra beléd rúgjon? Azt akarod? Mért akarod, hogy szeressen, ha jobban fájna, mint amennyire jó lenne?
Isten mért csinálja ezt? Eddig hittem az életben, hogy mindent meg lehet javítani, hogy lehet boldognak lenni, de mért kell megtanítani arra, hogy ez nem így van? Mért kell belül felnőnöm? Mért nem lehetek az az örök optimista vidám lány, aki voltam? Mért kellett nekem ilyet éreznem? Jól tudod Istenem, hogy nekem nem lett volna rá szükségem, de megszerettem. Ha nem küldted volna őt elém, én akkor nem mentem volna senki elé. Jó lett volna egyedül. S most is egyedül vagyok, de az egyik felem hiányzik. Amit odaadtam neki, amit már nem vehetek vissza, ami örökre ott marad, mégha ő a kukába is dobja.
Ne sírj már! Hülye vagy?! Mért nem téped ki inkább a szíved? Sokkal okosabb tanácsot adhat a fejed. A szívednek talán hiányzik a fájdalom, hogy nem hagy nyugodni? A szívben ennyi értelem nincs, hogy tudja, kiért érdemes dobognia, és kiért nem?
Eleged van abból, hogy folyton megaláz, hogy nem érsz semit? Nem azt akarod, hogy valaki/k azt mondja, fontos vagy neki? Hogy valakinek érj annyit? Hogy valaki szeressen, és inkább úgy magában tartana néha dolgokat,mint te, csak hogy ne bántson? Hogy valaki ne azt nézze, hogy neki hogy lenne a tökéletes, hanem hogy neked is jó legyen? Nem olyan embereket szeretnél magad körül, akik mellett nem egy értéktelen ócskaságnak érzed magad? Mennyire mélyre akarsz menni legbelül? Milyen mély sárból tudnak még kihúzni? Meddig fog elérni még Isten keze, hogy visszahúzzon? És meddig akarod még kinyújtani a kezed, hogy segítsenek? Ne akarj olyan embereket, akik mellett már nem akarnád kinyújtani a kezed. Ne akarj csak sírni. Inkább mosolyogj, mégha nemis jön szívből, ne törj meg, mert más épp ezt akarná. Ha mosolyogsz, talán majd belül is mosolyogni fogsz egy idő után.
Kérlek ne gyötörj tovább.. Ne kérdezd, hogy eldoblak-e.. Ne kérj számon, ne oktass ki, hogy én nem szerettelek igazán. Ne kérdezd, mert a szívem azt mondaná, hogy nem, de az eszem.. az eszem.. Igent. Eddig csak azt írtam, ami a szívemben volt.. De nem akarok tovább a játékod lenni.. Ha egyáltalán az utálat mellett maradt valami a régi érzésekből, akkor kérlek érts meg. Most az egyszer, és utoljára..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat