Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vica naplója


vApOr in the wInD [221664 AL], gazdája Vica
2010-02-14+1

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/221664
2010-02-14+1

azóta mondják h vigyorgós lettem :G És mióta Vicaaa a feleségem :F



mikor elolvastam az utolsó mondatod.. elkezdtem bőgni.. hátradőltem a székben és csak bőgtem.. hogy hogy lehetek ilyen paraszt,hülye,feledékeny.. és azon gondolkodtam,hogy felejthettem el.. pedig eddig mindig én szóltam előre, és még olyan hülyeségeket is megjegyzek, hogy somlói és nem mákosguba volt, hogy kukacos almát rajzoltam painttel,hogy ali csorbadzsit írtál,és a telefonomban szinte az összes smst tudom.... és igazából nem tudom.. tényleg nem.. mondhatnám, hogy a mostani nagy zűr miatt,ami a fejemben van, de ettől még emlékezhettem volna. mondhatnám,hogy azt hittem, valami programod lesz, amit mondtál,csak elfelejtettem, de ettől függetlenül emlékezhettem volna.
de a válasz talán valami mélyebb dolog.ami nem szándékos.
múltkor írtam ide egy bejegyzést. igazából felesleges volt. nem kaptam választ rá, habár kérdés sem volt benne. kicsit vártam, de úgyis tudtam magamtól. csak esténként el kell olvasnom a régi smseidet:) megnézni,hogy mennyi ideje raktam be smst a bejövőkből a mentett mappába. hogy régen mondtad,hogy Vicám, most pedig vagyok csirke vagy spárga, épp ami eszedbejut. úgymond "becézésként". de igazából ránézek az íróasztalomra, és akkor kedves cvitaminom. vagy körömreszelőm. ez egy többéves "folyamat", és az ember nem érzi akkora sokknak a dolgokat, ha szép lassan átéli. de ha visszatekint, évekkel korábbra. 2008.01.02 23:16:02-től a 2008as év végéig. amikor még csak úgy,magadtól kezedbe kaptad a telefont, és annyit írtál,hogy "Hianyzol.". vagy "billio billiard trilliard puszi es iiimadlak mindenkinel jobbaaan:)" vagy "Szeretlekk szerelmetttes babciim <33333"
most: zu?
2008elejéről szinte minden napról,estéről van egy sms, amiket soha nem fogok elfelejteni. sokszor voltam annyira mérges, hogy az összes kitörlésén gondolkoztam, de max az ilyen "pervörznek mondhatók" törléséig jutottam. pedig benne van az összes a fejemben (talán ezért jegyzek meg olyan nehezen évszámokat?),de mégis ott akarom őket tudni a telefonomban. nem akarok újat, pedig rozzant és tiszta karc már szegény,sokszor behülyül, de ezek teszik értékessé és pótolhatatlanná.
minden nap dzsiruffal alszom.sőt vele is tanulok,bár igaz,hogy ált füzettámasz.
múltkor veled álmodtam. de nem volt olyan jó,mint a régebbi álmaim. furcsa volt. itt voltál, de valahogy tök más fejed volt (mondjuk voltál már Ville fejes is, meg fejetlen, de akkor mégiscsak jobban te voltál nekem). és beis mutattalak meg a hűtőhöz hívtalak,hogy milyen sütit kérsz, és vmiért arra emlékeztem,hogy te a mákosért vagy oda,és abból akartam vágni. és a tudatomban te voltál, de furcsa volt az egész és te is,nemcsak a fejed, (addig beszélted belém, hogy a hasad nagy volt) hanem a beszéded,amiket mondtál. nem tudom,hogy miért.
emlékszem a régi álmaimra,sőt még a te bikinis osztálykirándulásos álmodra is.
február 15-dikére pedig nem emlékeztem.

talán féltékeny voltam, hogy ők semmivel sem kitörölhetők,én pedig törölhető vagyok bárhonnan egy perc alatt vagy ott sem vagyok. de nem tartalak kevesebbnek a tetoválásaid miatt. nem nézlek le és nem utállak. és ha pirospacsit játszanánk, tetkóval vagy anélkül is rávágnék a kezedre.






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat