Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vica naplója


vApOr in the wInD [221664 AL], gazdája Vica
2008-05-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/221664
2008-05-25

milyen jó lenne,ha elfogadnál olyannak,amilyen vagyok. ha elfogadnád, h nem ülhetek egész nap a gép előtt és nem magam miatt,hanem mert elviszik/beülnek a helyemre. szerinted én örülök neki? hát nem. de nem az én gépem és nem mondhatom a saját anyámnak h mennymááinnen.. és aztsem tudom h mért kell mindig a barátaimat szídnod.. mondd,miért? ha velem van bajod,akkor megértem, de őket ne keverd bele,mert semmi közük hozzá h te nem hiszel nekem. egyáltalán semmi. ugyanúgy meg fogom őket védeni tőled,mint ahogy Téged megvédtelek tőlük..
tudom,hogy rosszul esik, h mindig várnod kell rám.. és te mindig vársz is,és ezt köszönöm:) ha én lennék te akkor énis kiakadnék magamon,mert így látatlanból elég nehéz lehet elhinni h anyum este 2x is odaül a géphez,nemis kevés időre. először a leveleit olvasta + myvip stb, most pedig a testületi ülés anyagát. de az én anyum úgyh elviselem ezt és azt is h emiatt tartasz kétszínű hazug embernek. és ez a véleményed vszínűű soha nem is fog változni de énsem tudok mit tenni:( szóval gondolom megint jön majd a szokásos megutálásom,aztán a sziah és csá/cső,törlésem innen-onnan.. deh megint csak remélem h ez helyzet nem tart örökké:) hát ennyiit akartam. szép álmokat <T3


http://www.youtube.com/watch?v=CP_zLEZk1Sk&feature=related

firee fall dooown,fire faall dooown.. *.*
hátez olyan megnyugtatóószépzene:) megnyugtató szépzene marty megnyugtató szép hangjával:] egyszer úgy elmennék énis oda.. sydneybe.. a soksoksoksok ember közéé. elvegyülni a tömegben:F de azért elől h necsak kivetítőn lássam az emberkéiimet.


http://youtube.com/watch?v=Cx6jdXJJITg
eziis szép nyugis:) és martynak szőőke a haja.. nembaj szerettünk úgyis mikor olyaan majdnemkopasz voltál szóval akár liláával is:G mertahangood a TheBest mindig¤.¤ nekem:)

óómamii megint rámjött a hu mánia cryyyy. vissza akarook menniii. 2007.09.22. *.* újraújraújraaaa. ahj:( de olyan rossz volt h nemvolt ott marty:( habár így legalább nem teljesült az egyik álmom és hát addig jó amig nincs meg mindenünk amit akaruunk. szóval vanmiért "hajtani". hát van:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat