Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Enma Ai naplója


Higambana Shoujo [152505 AL], gazdája Enma Ai
Idézetek,mint mindig

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/152505
Idézetek,mint mindig

te beszélsz nekem arról hogy neked így rossz meg úgy rossz, amikor hazamész és anyukád megkérdezi mi volt veled a suliban, volt-e valami érdekes, és rögtön kérdezi kérsz-e inni enni és kell-e segítenie a házi feladatban?! hétvégén azt csináljátok a családdal amit te akarsz.. azt mondod ez kell az kell rögtön megkapod.. ha kapsz egy négyest utána nyafogsz nekem hogy leszidtak--> ez neked a probléma?! egyszer úgy viselkedsz mint egy óvodás, ugrálsz ide-oda, utána meg eljátszod a nagy nyolcadikost?!mondok neked valamit, az olyan mintha mindenkinek mondanám.. megbízhatatlan vagy.. csalódtam benned.. de tudod mit azt kívánom, hogy neked váljanak el a szüleid, neked pusztuljon el a kedvenc kutyád, a te barátaid koptassanak le egyik napról a másikra és soha többé ne köszönjenek neked, költözzön el a kedvenc tesód és egy hónapig ne találkozz vele, lásd azt hogy a szüleid gyűlölik egymást.. és utána gyere nekem a problémáiddal.. én majd szívesen meghallgatlak, de most ne gyere nekem azzal, hogy fáj a lábad, képzeld nekem is fáj.. csak nekem még olyan is fáj ami neked nincsen.. ha ezen elgondolkoztál akkor már beszélgethetünk..
</3


hiányozni fogsz. tudom, azt hiszed, sosem figyelek rád, és nem is szeretlek, mert folyton azt mondod, hogy ezt ne csináljam, azt ne csináljam. de jobb volna, ha mondanád, és én legfeljebb nem szívesen hallgatnám, mint hogy itt se légy, és sose mondj semmit.

Mikor a telihold kopottan ragyog, Mikor az emberek lelkei már teljesen vakok, Tudni fogod: Én újra itt vagyok. Mikor a hajnal készül éji gyászra, Mikor megvetés és halál készül nászra, Mikor sírva regél más időt az ég, Mikor vérrel fest majd hóra a jég, Tudni fogod: Én újra itt vagyok. Mikor sírva könyörögsz halálért, mikor könnyeid lefolynak arcodon, mikor már nincs remény, mikor már csak halotti csönd van: Én újra itt vagyok. Mikor tíz körömmel kaparod a falat, mikor felkiáltasz az égre, mikor vért izzadsz, mikor fájdalmadba összeesel: Én újra itt vagyok.

Ma furcsa érzés kerítette hatalmába a lányt, magányra vágyott...
Beült a sarokba az ágyra a kedvenc helyére, kezébe vette a gitárját, elővette a pengetőt. Egy egyszerű pengető volt, ő mégis sokra becsülte, talán azért, mert fontos embertől kapta, egy olyan embertől, aki már nincs köztünk, elhagyta az élők világát. A lány sokáig nézte a pengetőt, s azon gondolkozott, hogy az évek során eme kis tárgy segítségével mennyi fájdalmat s bánatot tudott elmondani a zenével. A zenével, ami fél élete, nélküle nem tudna létezni...
Aztán kezébe vette a gitárt, pengetett néhányat rajta, majd egy számot kezdett játszani, címére nem emlékszik, csak arra, hogy ezt a számot életébe először egy rockfeszten hallotta, ahol a zenekar egyik tagjának aznap halt meg az apja, s az ő emlékére játszották el. Gyönyörű szám, teli fájdalommal. Végigjátszotta a számot, s ekkor besütött a napfény, mintha csak örömöt szeretne becsempészni a lány szívébe.


A föld tini lakosságának 98%-a holtan rogyna össze, ha Orlando Bloom azt mondaná, hogy nem menő levegőt venni. Ha te a maradék 2%-ba tartozol, akik szétröhögnék tőle az agyukat, másold ezt be az adatlapodba.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat