Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Enma Ai naplója


Higambana Shoujo [152505 AL], gazdája Enma Ai
Én - Enma Ai

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/152505
Én - Enma Ai

Enma Ai: Annak idején, valamikor a középkori japánban Ai egy kis faluban élt szüleivel. Valamiért a közösség többi tagja furcsának találta a halk, de kedves és szeretetreméltó kislányt. Egyetlen barátja Sentarou, aki a végsőkig kitartott Ai mellett. Ám a lányt halálra ítélték, áldozatként akarták bemutatni a hegy istenének, de Sentarou Ai szüleinek kérésére megszöktette a lányt, s hosszú ideig bújtatta egy erdei kunyhóban. A falu helyzete csak romlott, s hamarosan rájöttek, miért. Ai-t elkapták, s szüleivel együtt kivégezték, ám a lány nem halt meg azonnal, s utolsó szavaival Sentarou-hoz könyörgött, aki megtagadta az ellenállást, s magára hagyta a haldokló lányt, aki ezért megátkozta az egész falut. Bosszúja beteljesült, mikor visszatért a halálból, s felégette az egész falut, minden lakóját pokolra juttatva. De egy halott lány nem maradhat sokáig az élők világában. A tettét megbánó Ai-t a Pokol Ura büntetésből Jigoku Shoujo-vá, azaz Pokol Lánnyá teszi, hogy beteljesítse az emberek bosszúját, amiért ő is teljesítette az övét.

Innentől Ai személyisége teljesen megváltozik. Az addig kedves, mosolygós lány egy komor, szinte néma lánnyá változik. Ha szól is, abban csak keserűség érződik. Látszólag teljesen érzéketlen, csak a bosszú hajtja, hisz még mindig nem bocsájtott meg Sentarou-nak, még az után sem, hogy Tsugumi és Hajime elmondja neki Sentarou valódi érzéseit. Döntései és gondolatai kifürkészhetetlenek. Ahogy ő mondja, nem igazságot oszt. Ám saját múltja arra készteti, hogy megszegje a Pokol Urának szabályát, mikor az ártatlan Takuma-t pokolra küldik, s a fiúban saját magát fedezi fel. Ő nem lesz Sentarou... Ő nem hagyja, hogy más is úgy járjon, ahogy ő... De nagy árat fizet érte: a Pokol Ura visszakényszeríti emberi testébe, s fordul a kocka. Ai-t megtámadják, s mint életében, ismét meg akarják ölni. Ezúttal Takuma nem hagyja,hogy bántsák a lányt, s megteszi, amit Sentarou nem, kiáll a Jigoku Shoujo-ért, de már túl késő. Ai lehunyja szemét, s még egyszer meghal...


Tévedések ebben: Sentarou az unokabátyám, az egyetlen unokabátyám...volt... Nem megölni akartak,csak kidobni az erdőbe mikonak,hogy ott éljek távol a falutól, de egy hétéves lány hogy gondoskodjon magáról? Így bátyó hozott nekem amire szükségem volt, de egy mikónak nem szabad nagyon kijárnia a szentélyből és másokkal találkozni. Hát, ez lett a sorsom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat