Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
2009-11-08-Ideális kapcsolat 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
2009-11-08-Ideális kapcsolat 1.

Hogyan tegyünk szert új barátokra? Beléptél egy klubba, ahol senkit sem ismersz?
1. Nézz körül, nem látsz-e véletlenül ismerős arcokat! Talán van, akivel korábban már találkoztál, és ez remek alkalom egy beszélgetés kezdeményezésére.

2. Keress valakit, akit érdekesnek találsz, vagy akinek hasonló a frizurája, öltözködési stílusa! Menj oda hozzá, mosolyogj és mutatkozz be!

3. Kezdj el beszélgetni! Tegyél fel kérdéseket a klubbal kapcsolatban, vagy éppen arról, hol vette ezt a klassz dzsekit!

4. Mutass érdeklődést, és reagálj arra, mit mond! Az emberek általában szárnyakat kapnak, ha valaki érdeklődést mutat irántuk.

5. Keress valami közös alapot a beszélgetésre: például különóra, ahová együtt jártok, közös ismerősök, olyan helyek, ahová mindketten szívesen jártok. A beszélgetés szinte magától szárnyra kap, ha közös az érdeklődési területetek.


Na, most kicsit írok az élményemről!
Hétfőn mentem az erdei iskolába, ahová jött még rajtunk, 6.a-n kívül az 5.a, 5.b. Nagyon jól éreztem magam, sokat pókereztünk. Erről van egy rövid történetem: szinte az összes pénzét elszedtem egy (fiú!) osztálytársamtól, aztán én hülye beadtam az összes pénzt, és hát elvesztettem...De lényegében jó volt minden, azzal az egy kivétellel, hogy szinte MINDIG esett az eső! :( Csütörtökön végre elállt, és délután már sütött a nap. Ezen a napon volt az a bizonyos szülői nap, amin a szüleinknek ki kell látogatniuk, és eszünk, iszunk. Eddig mindig tábortűznél volt ez, de most svéd asztal volt. Mindenkinek kellett hozni valami sütit, üdítőt, gyümölcsöt, zöldséget. Sajnos minden nap tanultunk, de nem sokat. Nagyon-nagyon jól éreztem magam és remélem, hogy még sokszor visszamehetek oda!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat