Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
10.11.05.helye.a.családban1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
10.11.05.helye.a.családban1.

A kutya helye a családban
Zökkenőmentes beilleszkedés
Kutyánk már az első új otthonában töltött napon rendkívül sok új benyomásnak van kitéve: más szagokat, zajokat, egy idegen környezetet és természetesen egy új családot lát maga körül. Adjunk elegendő időt és teret új lakótársunknak, hogy nyugodtan megismerhesse az ismeretlen környezetet. Hagyjuk, hogy ő határozza meg az ismerkedés tempóját, és ne árasszuk el túlságosan a szeretetünkkel. Ez a barátainkra és a családtagokra is érvényes. Még ha az édes kis kölyök láttán nehéz is, az első napokban fogjuk vissza magunkat.
Mivel a kölyök az első napokban az anyját és testvéreit gyászolja, nekünk is megnehezítheti az első éjszakákat. Mindegy, milyen keservesen sír, ne kövessük el azt a hibát, hogy sajnálatból magunkkal visszük az ágyba! Ha hozzászokik, addig fogja "idegesíteni" a gazdit, amíg az nem fogadja be újra. Lefekvés előtt még egyszer vigyük ki elvégezni a dolgát, hogy ne éjszaka kelljen ezt megtenni, és kutyánk is nyugodtan alhasson.




színkavalkád - FUKSZIA
Merész árnyalatok
Fukszialábak
A vaskos, nagy csizmák súlyossá tehetik a megjelenésünket, ám a kirobbanóan élénk fukszia hatására a lábbeli nem csak divatos, de vidám és könnyed is lesz.

Kiegészítők
Ha a pink bármely árnyalatát - beleértve a fuksziát is - túlzásba visszük, inkább negatív hatást érünk el vele. Ez a vibráló szín azonban tökéletes olyan kiegészítőkhöz, mint az övek, táskák, ékszerek, amelyek feldobják az öltözékünket.

Színkódok
Mire képes ez a szín? A vibráló fukszia a piros kissé lágyabb árnyalata, egyfajta felturbózott pink, vagyis mindkettő tulajdonságait magán hordozza. Ugyanolyan nőies árnyalat, mint a pink, csak kissé pimaszabb. Ráadásul sokkal megnyugtatóbb és kellemesebb a pirosnál (és kevésbé energikus). Vidám, élénk szín, amely egészséget sugároz. És mivel a fukszia igencsak figyelemfelkeltő árnyalat, előszeretettel használják a divatvilágban is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat