Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
10.11.11.póráz-nyakörv2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
10.11.11.póráz-nyakörv2.

Praktikusat és kényelmeset, ne divatosat válasszunk
A nyakörv és a póráz színének természetesen csak a fantáziánk szabhat határt, a megfelelő felszerelés kiválasztásánál azonban nem árt más szempontokat is szem előtt tartani. Mindenből a praktikusat és a kényelmeset válasszuk! Anyaga legyen könnyen tisztítható (kutyánknak rossz időben is szüksége van a mozgásra), és olyan, ami nem szakad el könnyen. Fontos, hogy a lánc és a nyakörv ne nyomja meg, illetve ne sértse fel a kutya bőrét. Kérjünk tanácsot egy szakembertől.




SZÍNKAVALKÁD - Válts zöldre!
Ez a természetesség, frissesség és tisztaság színe!

A zöld meglehetősen sokoldalú árnyalat: a smaragtól a limette-ig és persze a köztes árnyalatok között mindenki megtalálja a neki valót.

Üde zöldek
A bőrt általában föld színekben használják, így amikor egy bőrdzseki, egy öv vagy egy táska zöld színben pompázik, igencsak merész hatást kelt.

Erősíts bele
az öltözéked utolsó simításaként szakíts a hagyományos fekete-fehér cipőkkel, és dobd fel a lépteidet gy kis zölddel!

Színkódok
Mire képes ez a szín?
A zöld a természet színe, amely a tavaszi újjáéledést szimbolizálja. A hűvös és nyugtató kék, valamint a meleg, barátságos sárga keverékeként a zöld a legmegnyugtatóbb a szemnek, ezért is olyan népszerű díszítő szín. Még a látást is képes javítani! A kórházakban is gyakran használják, megnyugtatja ugyanis a betegeket. a zöld frissességet, fiatalságot és egészséget sugároz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat